Alper Eral'ı kaybettik

MALKARA 02.04.2021 - 22:23, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Alper Eral'ı kaybettik

Tekirdağ'ın sevilen gazetecilerinden Alper Eral, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
 Tekirdağ'ın sevilen gazetecilerinden Alper Eral, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Koronavirüs bulaşmaya ve maalesef can almaya devam ediyor.  Anadolu Ajansı ve TRT Haber Malkara muhabiri, Malkara Son Haber sahibi Alper Eral, bir süredir koronavirüs tedavisi görüyordu. Entübe edilerek tedavisi devam eden Eral, bugün Çorlu'da tedavi gördüğü hastanede doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Çevresinde oldukça sevilen bir isim olan Eral'ın vefatı, ailesini, sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu. Çerkezköy Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Akif Aldoğan, Eral'ın vefatının kendilerini üzüntüye boğduğunu belirterek, ''Alper ağabey çok değerli bir insandı. İyi bir gazeteci ve arkadaştı. Başımız sağolsun. Çok üzgünüz. Ailesine sabır diliyorum. Allahu Teala rahmet eylesin.'' dedi. KAYNAK: ÇERKEZKÖY BAKIŞ
Tekirdağ'ın sevilen gazetecilerinden Alper Eral, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 Tekirdağ'ın sevilen gazetecilerinden Alper Eral, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Koronavirüs bulaşmaya ve maalesef can almaya devam ediyor.  Anadolu Ajansı ve TRT Haber Malkara muhabiri, Malkara Son Haber sahibi Alper Eral, bir süredir koronavirüs tedavisi görüyordu.

Entübe edilerek tedavisi devam eden Eral, bugün Çorlu'da tedavi gördüğü hastanede doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Çevresinde oldukça sevilen bir isim olan Eral'ın vefatı, ailesini, sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu.

Çerkezköy Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Akif Aldoğan, Eral'ın vefatının kendilerini üzüntüye boğduğunu belirterek, ''Alper ağabey çok değerli bir insandı. İyi bir gazeteci ve arkadaştı. Başımız sağolsun. Çok üzgünüz. Ailesine sabır diliyorum. Allahu Teala rahmet eylesin.'' dedi.

KAYNAK: ÇERKEZKÖY BAKIŞ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.