AŞI VE KİŞİSEL TEDBİRLER EN ETKİLİ KORUNMA YOLU

SÜLEYMANPAŞA 09.11.2021 - 19:34, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

AŞI VE KİŞİSEL TEDBİRLER EN ETKİLİ KORUNMA YOLU

Salgınla mücadele tavizsiz sürüyor Süleymanpaşa Belediyesi, Korona virüsü salgınının yeniden tırmanışa geçeceğine yönelik endişeler artarken, salgın tedbirlerini tavizsiz uygulamaya devam ediyor. Şehrin dört bir yanında dezenfeksiyon işlemlerini sürdüren ekipler, sağlık kuruluşları, parklar, okullar gibi alanları arındırarak salgının yayılma hızını sıfıra indirmeye çalışıyorlar. Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında; Karadeniz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi çevresi ile Karadeniz Ortaokulu, 100. Yıl Mahallesi Mehmet Sadık Özyüksel İlkokulu ve Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Genç Osman Parkı ve çevresi arındırma işlemine tabi tutuldu. AŞI VE KİŞİSEL TEDBİRLER EN ETKİLİ KORUNMA YOLU Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, tüm önlemlere, Tekirdağ’ın aşı oranlarında Türkiye’nin en iyi durumda olan illerinden biri olmasına rağmen Korona virüsü vakalarının Tekirdağ’da hızla artış gösterdiği belirtilerek, vatandaşlara aşı, kişisel hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi kişisel tedbirlerden ödün vermemeleri çağrısında bulunuldu. Açıklamada, kurumsal tedbirlerin tek başına yeterli olmadığı, kişisel tedbirlerin ve aşının en etkili korunma yöntemi olduğu vurgusu yapılarak kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için salgınla topyekûn mücadeleye devam edilmesi gerektiği ifade edildi.

Salgınla mücadele tavizsiz sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Korona virüsü salgınının yeniden tırmanışa geçeceğine yönelik endişeler artarken, salgın tedbirlerini tavizsiz uygulamaya devam ediyor. Şehrin dört bir yanında dezenfeksiyon işlemlerini sürdüren ekipler, sağlık kuruluşları, parklar, okullar gibi alanları arındırarak salgının yayılma hızını sıfıra indirmeye çalışıyorlar.

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında; Karadeniz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi çevresi ile Karadeniz Ortaokulu, 100. Yıl Mahallesi Mehmet Sadık Özyüksel İlkokulu ve Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Genç Osman Parkı ve çevresi arındırma işlemine tabi tutuldu.

AŞI VE KİŞİSEL TEDBİRLER EN ETKİLİ KORUNMA YOLU

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, tüm önlemlere, Tekirdağ’ın aşı oranlarında Türkiye’nin en iyi durumda olan illerinden biri olmasına rağmen Korona virüsü vakalarının Tekirdağ’da hızla artış gösterdiği belirtilerek, vatandaşlara aşı, kişisel hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi kişisel tedbirlerden ödün vermemeleri çağrısında bulunuldu. Açıklamada, kurumsal tedbirlerin tek başına yeterli olmadığı, kişisel tedbirlerin ve aşının en etkili korunma yöntemi olduğu vurgusu yapılarak kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için salgınla topyekûn mücadeleye devam edilmesi gerektiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.