Atatürk ölümünün 83. yılında doğduğu evde anıldı

SÜLEYMANPAŞA 10.11.2021 - 21:12, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Atatürk ölümünün 83. yılında doğduğu evde anıldı

Atatürk ölümünün 83. yılında doğduğu evde anıldı Süleymanpaşa Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 83’üncü yılında, doğduğu evde düzenlenen anma töreni için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye meclis üyeleri ve gazetecilerden oluşan kafileyle Selanik’e gitti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83’üncü yıldönümünde, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren basın mensuplarından oluşan kafileyle birlikte, Atatürk’ün doğduğu Selanik’te bulunan evde düzenlenen anma törenine katıldı. YÜKSEL: “SEVGİ, SAYGI ŞÜKRAN VE RAHMETLE YÂD EDİYORUZ” Törenin ardından meclis üyeleri ve basın mensupları ile birlikte Atatürk’ün doğduğu ve hâlihazırda müze olarak faaliyet gösteren evi ziyaret eden Başkan Yüksel, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 83. yıldönümünde Selanik’te, doğduğu evde düzenlenen törenle andık. Belediye meclis üyelerimiz ve basın mensuplarımızdan oluşan kafilemizle katıldığımız anma programında Atatürk’ü, bir kez daha sevgi, saygı, şükran ve rahmetle yâd ettik. Ruhu şad olsun,” diye konuştu.

Atatürk ölümünün 83. yılında doğduğu evde anıldı

Süleymanpaşa Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 83’üncü yılında, doğduğu evde düzenlenen anma töreni için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye meclis üyeleri ve gazetecilerden oluşan kafileyle Selanik’e gitti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83’üncü yıldönümünde, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren basın mensuplarından oluşan kafileyle birlikte, Atatürk’ün doğduğu Selanik’te bulunan evde düzenlenen anma törenine katıldı.

YÜKSEL: “SEVGİ, SAYGI ŞÜKRAN VE RAHMETLE YÂD EDİYORUZ”

Törenin ardından meclis üyeleri ve basın mensupları ile birlikte Atatürk’ün doğduğu ve hâlihazırda müze olarak faaliyet gösteren evi ziyaret eden Başkan Yüksel, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 83. yıldönümünde Selanik’te, doğduğu evde düzenlenen törenle andık. Belediye meclis üyelerimiz ve basın mensuplarımızdan oluşan kafilemizle katıldığımız anma programında Atatürk’ü, bir kez daha sevgi, saygı, şükran ve rahmetle yâd ettik. Ruhu şad olsun,” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.