Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı açılıyor

SÜLEYMANPAŞA 29.05.2021 - 18:02, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı açılıyor

Süleymanpaşa Belediyesinin Rumeli İskelesi’nden sonra şehrin görünümünü değiştirecek ikinci büyük projesi olan Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı Haziran ayında açılıyor. Süleymanpaşa Belediyesi, Selanik Meydanı ve Rumeli İskelesi’nin ardından Rakoczi Müzesi altında bulunan ve uzun yıllardır atıl durumda kaderine terk edilen alanı, (Eski Ekmekçioğlu Çay Bahçesi) yeniden vatandaşların kullanımına açıyor. ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in girişimleriyle hayata geçirilen Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı’nda seyir terasları, kafeterya, çocuk oyun grupları ve tuvaletler yer alıyor. Çalışmalarının tamamının belediye imkânlarıyla gerçekleştirildiği seyir parkında; şehir mobilyalarının ve diğer tüm donatıların Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde YÜKSEL : “GURURUNU VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ” Tamamlanan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel: “Şehrimizin sahil şeridi üzerinde, uzun yıllardır atıl halde bulunan eski Ekmekçioğlu Aile Çay Bahçesi’ni; yürüttüğümüz tamir, tadilat ve yenileme çalışmaları sonucunda yepyeni bir çehreye kavuşturmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Alanda yürüttüğümüz çalışmaların tamamı belediyemiz imkânlarıyla gerçekleştirildi ve bu sayede ciddi anlamda tasarruf sağladık. Haziran ayı içinde, Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı ismiyle vatandaşlarımızın hizmetine açacağımız, Süleymanpaşamızın panoramik deniz manzarasına sahip yeni eğlence ve dinlence mekânımız, şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Süleymanpaşa Belediyesinin Rumeli İskelesi’nden sonra şehrin görünümünü değiştirecek ikinci büyük projesi olan Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı Haziran ayında açılıyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, Selanik Meydanı ve Rumeli İskelesi’nin ardından Rakoczi Müzesi altında bulunan ve uzun yıllardır atıl durumda kaderine terk edilen alanı, (Eski Ekmekçioğlu Çay Bahçesi) yeniden vatandaşların kullanımına açıyor.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in girişimleriyle hayata geçirilen Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı’nda seyir terasları, kafeterya, çocuk oyun grupları ve tuvaletler yer alıyor. Çalışmalarının tamamının belediye imkânlarıyla gerçekleştirildiği seyir parkında; şehir mobilyalarının ve diğer tüm donatıların Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde

YÜKSEL : “GURURUNU VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Tamamlanan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel: “Şehrimizin sahil şeridi üzerinde, uzun yıllardır atıl halde bulunan eski Ekmekçioğlu Aile Çay Bahçesi’ni; yürüttüğümüz tamir, tadilat ve yenileme çalışmaları sonucunda yepyeni bir çehreye kavuşturmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Alanda yürüttüğümüz çalışmaların tamamı belediyemiz imkânlarıyla gerçekleştirildi ve bu sayede ciddi anlamda tasarruf sağladık. Haziran ayı içinde, Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı ismiyle vatandaşlarımızın hizmetine açacağımız, Süleymanpaşamızın panoramik deniz manzarasına sahip yeni eğlence ve dinlence mekânımız, şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.