ATATÜRK VE 1 KASIM CADDELERİNDEKİ SBB BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

SARAY 29.04.2021 - 18:36, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ATATÜRK VE 1 KASIM CADDELERİNDEKİ SBB BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı Faaliyet Programı kapsamında il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına eş zamanlı olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Saray İlçesindeki Atatürk ve 1 Kasım Caddelerinde TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlattığı SSB Beton yol dökümünü tamamladı. Çalışma kapsamında 5000 m3 beton dökümü yapıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yol yapım ve onarım çalışmalarına maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde devam edildiğini belirterek, "Saray ilçesinde beton yol dökümü tamamlanan caddelerimizdeki çalışmaların vatandaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Büyükşehir Belediyesi olarak daha modern bir Tekirdağ için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı Faaliyet Programı kapsamında il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına eş zamanlı olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Saray İlçesindeki Atatürk ve 1 Kasım Caddelerinde TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlattığı SSB Beton yol dökümünü tamamladı. Çalışma kapsamında 5000 m3 beton dökümü yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yol yapım ve onarım çalışmalarına maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde devam edildiğini belirterek, "Saray ilçesinde beton yol dökümü tamamlanan caddelerimizdeki çalışmaların vatandaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Büyükşehir Belediyesi olarak daha modern bir Tekirdağ için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.