BABALAR VE ÇOCUKLARI İÇİN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

ÇERKEZKÖY 04.06.2021 - 17:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BABALAR VE ÇOCUKLARI İÇİN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları pandemi ve günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlenecek. Çerkezköy Belediyesi pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Babalar Günü’nde “Babalar ve Çocukları Doğada” temalı doğa yürüyüşü düzenleyecek. Kırklareli’nin Demirköy İlçesine bağlı İğneada Hamam Gölü Longoz Ormanları’ndan başlayacak olan doğa yürüyüşü yaklaşık 10 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından Mert Gölü’nün deniz ile birleştiği noktada sona erecek.   YAKLAŞIK 10 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 19 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de katılacak. Yürüyüşün yaklaşık 3 kilometrelik kısmı ormanlık alanda, kalan kısmı ise sahil bandından gerçekleştirilecek. Etkinlik için araçlar saat 08.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlarımız, 7 – 16 Haziran tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi web sitesini ziyaret ederek, başvuru formunu doldurup kayıt yaptırabilirler. PANDEMİ KURALLARI ÇERÇEVESİNDE YAPILACAK Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 19 Haziran Cumartesi günü de ‘Babalar ve Çocukları Doğada’ temalı Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları pandemi ve günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlenecek.

Çerkezköy Belediyesi pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Babalar Günü’nde “Babalar ve Çocukları Doğada” temalı doğa yürüyüşü düzenleyecek. Kırklareli’nin Demirköy İlçesine bağlı İğneada Hamam Gölü Longoz Ormanları’ndan başlayacak olan doğa yürüyüşü yaklaşık 10 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından Mert Gölü’nün deniz ile birleştiği noktada sona erecek.

 

YAKLAŞIK 10 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 19 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de katılacak. Yürüyüşün yaklaşık 3 kilometrelik kısmı ormanlık alanda, kalan kısmı ise sahil bandından gerçekleştirilecek. Etkinlik için araçlar saat 08.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlarımız, 7 – 16 Haziran tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi web sitesini ziyaret ederek, başvuru formunu doldurup kayıt yaptırabilirler.

PANDEMİ KURALLARI ÇERÇEVESİNDE YAPILACAK

Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 19 Haziran Cumartesi günü de ‘Babalar ve Çocukları Doğada’ temalı Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.