BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BÜYÜKŞEHİR 09.05.2021 - 19:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Anneler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:
Annelik, koşulsuz sevgi, şefkat ve özveriye dayanan, anlatmak için kelimelerin yetersiz kaldığı en yüce duygudur. Anneler, yaşamlarımızın ilk günlerinden itibaren bize bahşettikleri sevgi, şefkat ve özverilerini, erişkin insanlar haline geldiğimiz zaman bile esirgemezler. Bizleri dünyaya getiren, sonsuz emeklerle yetiştiren, hayata hazırlayan, geleceğimizi şekillendiren ve topluma kazandıran annelerimiz, insanlığın en kutsal görevlerinden birini yerine getirmektedirler. Annelerimizin eşsiz fedakârlıkları karşısında bize düşen görev onlara layık evlatlar olmak, iyi ve topluma faydalı bireyler haline gelmek, hayat yolunda gurur duyacakları başarılar elde etmek, bizlere düşen en önemli görevdir. Bu duygu ve düşüncelerle koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakârlıklarıyla, bizlere cenneti dünyada yaşatan baş tacımız annelerimizin, Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Kadir ALBAYRAK Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Anneler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Annelik, koşulsuz sevgi, şefkat ve özveriye dayanan, anlatmak için kelimelerin yetersiz kaldığı en yüce duygudur.

Anneler, yaşamlarımızın ilk günlerinden itibaren bize bahşettikleri sevgi, şefkat ve özverilerini, erişkin insanlar haline geldiğimiz zaman bile esirgemezler. Bizleri dünyaya getiren, sonsuz emeklerle yetiştiren, hayata hazırlayan, geleceğimizi şekillendiren ve topluma kazandıran annelerimiz, insanlığın en kutsal görevlerinden birini yerine getirmektedirler.

Annelerimizin eşsiz fedakârlıkları karşısında bize düşen görev onlara layık evlatlar olmak, iyi ve topluma faydalı bireyler haline gelmek, hayat yolunda gurur duyacakları başarılar elde etmek, bizlere düşen en önemli görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakârlıklarıyla, bizlere cenneti dünyada yaşatan baş tacımız annelerimizin, Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.