BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN BERAT KANDİLİ MESAJI

BÜYÜKŞEHİR 27.03.2021 - 20:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN BERAT KANDİLİ MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandilimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gece olan Berat Kandilimiz, günahların affedildiği ve rahmet kapılarının açıldığı bereketli bir gecedir. Manevi duygularımızı zenginleştiren Berat Kandilimiz, bizleri Ramazan ayına hazırlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandilimizi kutluyor, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Kadir ALBAYRAK Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandilimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gece olan Berat Kandilimiz, günahların affedildiği ve rahmet kapılarının açıldığı bereketli bir gecedir.

Manevi duygularımızı zenginleştiren Berat Kandilimiz, bizleri Ramazan ayına hazırlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandilimizi kutluyor, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.