BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

BÜYÜKŞEHİR 18.02.2021 - 14:13, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Rahmeti ve bereketi bol mübarek üç ayların habercisi olan Regaip Kandilini birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimi içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hicri takvime göre Recep ayındaki ilk perşembeyi cumaya bağlayan gecede kutladığımız Regaip Kandili, yüksek manevi duygular içerisinde ruhlarımızı kötülüklerden arındırdığımız, her türlü arzu ve dileğimizi yüce Rabbimize yönelttiğimiz bir gecedir. Sevgi, barış ve kardeşlik dini olan İslamiyet'te çok önemli bir yeri olan Regaip Kandili, manevi duygularımızın gelişmesine ve inanç dünyamızın zenginleşmesine vesile olmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Regaip Kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin başta Tekirdağlı vatandaşlarımız olmak üzere, halkımıza ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Kadir ALBAYRAK Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Rahmeti ve bereketi bol mübarek üç ayların habercisi olan Regaip Kandilini birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimi içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hicri takvime göre Recep ayındaki ilk perşembeyi cumaya bağlayan gecede kutladığımız Regaip Kandili, yüksek manevi duygular içerisinde ruhlarımızı kötülüklerden arındırdığımız, her türlü arzu ve dileğimizi yüce Rabbimize yönelttiğimiz bir gecedir.

Sevgi, barış ve kardeşlik dini olan İslamiyet'te çok önemli bir yeri olan Regaip Kandili, manevi duygularımızın gelişmesine ve inanç dünyamızın zenginleşmesine vesile olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Regaip Kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin başta Tekirdağlı vatandaşlarımız olmak üzere, halkımıza ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.