BAŞKAN KADİR ALBAYRAK İLÇELERDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BÜYÜKŞEHİR 01.02.2021 - 17:07, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK İLÇELERDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni haftanın ilk mesaisinde Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından ilçelerde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi. Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceledi, personelden çalışmalarda gelinen son durum ile ilgili bilgi aldı. İncelemelerde Başkan Kadir Albayrak'a Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de eşlik etti. "TEKİRDAĞ İÇİN BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ" İncelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, "Bütün gücümüzle daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Projelerimizi halkımızın ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hayata geçiriyoruz. Yaptığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarının halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi. KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇETİN'E ZİYARET Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı'da gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçede gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni haftanın ilk mesaisinde Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından ilçelerde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceledi, personelden çalışmalarda gelinen son durum ile ilgili bilgi aldı. İncelemelerde Başkan Kadir Albayrak'a Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de eşlik etti.

"TEKİRDAĞ İÇİN BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"

İncelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, "Bütün gücümüzle daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Projelerimizi halkımızın ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hayata geçiriyoruz. Yaptığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarının halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇETİN'E ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı'da gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçede gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.