Başkan Yüksel öğrencileri okulların ilk gününde yalnız bırakmadı

SÜLEYMANPAŞA 06.09.2021 - 22:08, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Başkan Yüksel öğrencileri okulların ilk gününde yalnız bırakmadı

Başkan Yüksel öğrencileri okulların ilk gününde yalnız bırakmadı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle Süleymanpaşa Mevlana İlkokulu’na ziyarette bulundu. Başkan Yüksel, salgın nedeniyle geçen yıl okullardan uzak kalan öğrencilere sağlıklı bir eğitim yılı temennisinde bulundu. Sınıflara ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yüksel’e Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ve Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Suat Durmaz eşlik etti. Başkan Yüksel, Mevlana İlkokulu Müdürü Ersin Çakır’dan okullarındaki durumla ilgili bilgi alırken, okulun eksikleri ve ihtiyaçları konusunda destek sözü verdi. Okul Müdürü Çakır’ın şahsında tüm eğitim camiasına yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisini paylaşan Yüksel, öğrencilere de kesintisiz yüz yüze eğitimle geçecek bir yıl diledi. YÜKSEL: “KESİNTİSİZ YÜZ YÜZE EĞİTİMLE GEÇECEK BİR YIL OLSUN” Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yüksel, “Okullar çocuklarımızla güzel. 2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitimle başladı. Korona virüsü salgını nedeniyle okullarından uzak kalan çocuklarımız, bugün çalan ilk ders ziliyle birlikte sınıfları doldurdu. Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Atilla, Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan Saygı ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Suat Durmaz ile birlikte ziyaret ettiğimiz Mevlana İlkokulu’nda, Okul Müdürümüz Ersin Çakır ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulanarak, çocuklarımıza başarılar diledik. Bu vesileyle Süleymanpaşa’mızda eğitim hayatına geri dönen ve yeni başlayan tüm öğrencilerimize hastalıksız, kesintisiz yüz yüze eğitimle geçecek bir yıl dileklerimi paylaşıyorum,” diye konuştu.

Başkan Yüksel öğrencileri okulların ilk gününde yalnız bırakmadı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle Süleymanpaşa Mevlana İlkokulu’na ziyarette bulundu. Başkan Yüksel, salgın nedeniyle geçen yıl okullardan uzak kalan öğrencilere sağlıklı bir eğitim yılı temennisinde bulundu.

Sınıflara ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yüksel’e Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ve Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Suat Durmaz eşlik etti.

Başkan Yüksel, Mevlana İlkokulu Müdürü Ersin Çakır’dan okullarındaki durumla ilgili bilgi alırken, okulun eksikleri ve ihtiyaçları konusunda destek sözü verdi. Okul Müdürü Çakır’ın şahsında tüm eğitim camiasına yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisini paylaşan Yüksel, öğrencilere de kesintisiz yüz yüze eğitimle geçecek bir yıl diledi.

YÜKSEL: “KESİNTİSİZ YÜZ YÜZE EĞİTİMLE GEÇECEK BİR YIL OLSUN”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yüksel, “Okullar çocuklarımızla güzel. 2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitimle başladı. Korona virüsü salgını nedeniyle okullarından uzak kalan çocuklarımız, bugün çalan ilk ders ziliyle birlikte sınıfları doldurdu. Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Atilla, Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan Saygı ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Suat Durmaz ile birlikte ziyaret ettiğimiz Mevlana İlkokulu’nda, Okul Müdürümüz Ersin Çakır ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulanarak, çocuklarımıza başarılar diledik. Bu vesileyle Süleymanpaşa’mızda eğitim hayatına geri dönen ve yeni başlayan tüm öğrencilerimize hastalıksız, kesintisiz yüz yüze eğitimle geçecek bir yıl dileklerimi paylaşıyorum,” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.