Başkan Yüksel Tekirdağspor idmanını ziyaret etti

SPOR 28.09.2021 - 19:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Başkan Yüksel Tekirdağspor idmanını ziyaret etti

Başkan Yüksel Tekirdağspor idmanını ziyaret etti Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Tekirdağspor’un antrenmanını ziyaret etti. Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru ve Teknik Direktör Okan Aydın’dan takımın son durumu hakkında bilgi alan Başkan Yüksel, yeni sezonda kulübe başarı temennisinde bulundu. Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu sezonda da Tekirdağspor’un yanında olacaklarını ifade etti. YÜKSEL: “İNŞALLAH BU YIL PROFESYONEL LİGE YÜKSELECEK” Bir süre antrenmanı da takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağspor’un yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacağına inandığının altını çizerek, “Yeni sezona yüksek bir moralle hazırlanan Tekirdağspor’umuzun, Namık Kemal Stadı’ndaki antrenmanını izledik. Kulüp Başkanımız Mülahim Kuru ile birlikte teknik heyet ve sporcularımızla bir araya geldiğimiz ziyarette, takımımızın hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alarak, yeni sezonda başarılar diledik. İnşallah Tekirdağspor bu sezon hak ettiği profesyonel lige yükselecektir,” diye konuştu.

Başkan Yüksel Tekirdağspor idmanını ziyaret etti

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Tekirdağspor’un antrenmanını ziyaret etti.

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru ve Teknik Direktör Okan Aydın’dan takımın son durumu hakkında bilgi alan Başkan Yüksel, yeni sezonda kulübe başarı temennisinde bulundu. Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu sezonda da Tekirdağspor’un yanında olacaklarını ifade etti.

YÜKSEL: “İNŞALLAH BU YIL PROFESYONEL LİGE YÜKSELECEK”

Bir süre antrenmanı da takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağspor’un yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacağına inandığının altını çizerek, “Yeni sezona yüksek bir moralle hazırlanan Tekirdağspor’umuzun, Namık Kemal Stadı’ndaki antrenmanını izledik. Kulüp Başkanımız Mülahim Kuru ile birlikte teknik heyet ve sporcularımızla bir araya geldiğimiz ziyarette, takımımızın hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alarak, yeni sezonda başarılar diledik. İnşallah Tekirdağspor bu sezon hak ettiği profesyonel lige yükselecektir,” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.