BEŞİKTEPE KAVŞAĞINDA FELAKET

SÜLEYMANPAŞA 16.11.2021 - 20:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BEŞİKTEPE KAVŞAĞINDA FELAKET

ASKERİ ARAÇ OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI 1 AĞIR 7 YARALI
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde askeri servis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada 7 askeri personel yaralandı. Kaza akşam saatlerinde Beşiktepe Kavşağı’nda meydana geldi. 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Beşiktepe Kışlası’ndaki askeri personeli taşıyan servis aracı ile bir otomobil alt geçitte çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 1'i Ağır 7 askeri personel yaralandı. Yaralılar ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.  
ASKERİ ARAÇ OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI 1 AĞIR 7 YARALI

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde askeri servis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada 7 askeri personel yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Beşiktepe Kavşağı’nda meydana geldi. 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Beşiktepe Kışlası’ndaki askeri personeli taşıyan servis aracı ile bir otomobil alt geçitte çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 1'i Ağır 7 askeri personel yaralandı. Yaralılar ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.