BİR SÜRE BU YOLLAR KULLANILMAYACAK

ÇORLU 17.06.2021 - 23:08, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BİR SÜRE BU YOLLAR KULLANILMAYACAK

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, TESKİ, TREDAŞ ve diğer altyapı kuruluşları tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle Eski Çerkezköy Caddesi 1. Sokak ile Erdal İnönü Caddesi arasındaki bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını söyledi. Başkan Yardımcısı Tunçcan yaptığı açıklamada, “İlçemiz Cemaliye, Kemalettin, Kazımiye mahalleri sınırları içerisinde bulunan Eski Çerkezköy Caddesi 1. Sokak, Papatya 1. Sokak, Kırkova Caddesi, Çardaklı Çeşme Sokak, Stadyum Arka Sokak ve Erdal İnönü Caddesi üzerinde sırasıyla TESKİ, TREDAŞ ve diğer altyapı kuruluşları tarafından yapılacak çalışmalara müteakip belediyemiz sorumluluğunda olan bahse konu cadde ve sokaklar üzerinde üstyapı çalışmaları yapılarak imalatların sonlandırılması planlanmaktadır.    

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, TESKİ, TREDAŞ ve diğer altyapı kuruluşları tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle Eski Çerkezköy Caddesi 1. Sokak ile Erdal İnönü Caddesi arasındaki bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını söyledi.

Başkan Yardımcısı Tunçcan yaptığı açıklamada, “İlçemiz Cemaliye, Kemalettin, Kazımiye mahalleri sınırları içerisinde bulunan Eski Çerkezköy Caddesi 1. Sokak, Papatya 1. Sokak, Kırkova Caddesi, Çardaklı Çeşme Sokak, Stadyum Arka Sokak ve Erdal İnönü Caddesi üzerinde sırasıyla TESKİ, TREDAŞ ve diğer altyapı kuruluşları tarafından yapılacak çalışmalara müteakip belediyemiz sorumluluğunda olan bahse konu cadde ve sokaklar üzerinde üstyapı çalışmaları yapılarak imalatların sonlandırılması planlanmaktadır.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.