Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne kadar izlendi?

DİZİLER 05.02.2021 - 20:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne kadar izlendi?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda, hüznün ve sürprizlerin başrolde olduğu 82. bölümüyle ATV ekranında zirvedeki yerini korudu.
#Tükeneceğiz etiketiyle sosyal medyada gündem olan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü, Tüm Kişiler’de 11,90 izlenme oranı ve 24,84 izlenme payı, AB’de 8,82 izlenme oranı ve 20,05 izlenme payı ve 20+ABC1’de 10,83 izlenme oranı ve 22,42 izlenme payı alarak tüm kategorilerde birinci oldu.     GAFFUR’UN RÜYALARI GERÇEK OLDU: GÖKTEN PARA YAĞDI! Dizinin 82. bölüm finali, Yeşilçam filmlerinin neşeli sürprizlerine gönderme yapan bir görüntü ile gerçekleşti! Hünkar Yaman’ın adına inşa edilecek kimsesiz çocuklar yaz kampının temeli için başlayan çalışma, büyük bir sürprize neden oldu! Temel atmak için toprağa dalan kepçe havaya kalktığında, toprak ile beraber büyük bir para yığınını da havalandırdı! İnşaatın başında duran Gaffur’un adeta rüyaları gerçek oldu: gökyüzünden para yağdı.    
Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda, hüznün ve sürprizlerin başrolde olduğu 82. bölümüyle ATV ekranında zirvedeki yerini korudu.

#Tükeneceğiz etiketiyle sosyal medyada gündem olan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü, Tüm Kişiler’de 11,90 izlenme oranı ve 24,84 izlenme payı, AB’de 8,82 izlenme oranı ve 20,05 izlenme payı ve 20+ABC1’de 10,83 izlenme oranı ve 22,42 izlenme payı alarak tüm kategorilerde birinci oldu.

 

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne kadar izlendi? - Sayfa:2

GAFFUR’UN RÜYALARI GERÇEK OLDU: GÖKTEN PARA YAĞDI!

Dizinin 82. bölüm finali, Yeşilçam filmlerinin neşeli sürprizlerine gönderme yapan bir görüntü ile gerçekleşti! Hünkar Yaman’ın adına inşa edilecek kimsesiz çocuklar yaz kampının temeli için başlayan çalışma, büyük bir sürprize neden oldu! Temel atmak için toprağa dalan kepçe havaya kalktığında, toprak ile beraber büyük bir para yığınını da havalandırdı! İnşaatın başında duran Gaffur’un adeta rüyaları gerçek oldu: gökyüzünden para yağdı.

 

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne kadar izlendi? - Sayfa:3

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.