BİREY VE AİLELER İÇİN AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MALKARA 24.02.2021 - 22:05, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BİREY VE AİLELER İÇİN AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2021 Yılı Afet Eğitimi kapsamında Malkara İlçe Kaymakamlığı, Tekirdağ AFAD Müdürlüğü ve Malkara Kent Konseyi işbirliği ile 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 10.00'da Malkara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Koronavirüs salgınına alınan önlemler kapsamında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, Malkara'nın AFAD eğitim planlaması yapılarak Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ve AFAD Eğitmeni emekli öğretmen Mehmet R. Hatip tarafından afet durumunda yapılması gerekenler hakkında sunum yapıldı. Malkara'da hizmet veren 5 kurumdan seçilen 10 kişi ve Malkara Kent Konseyinden gönüllü olan 14 kişi, planlamalar dahilinde yıl boyu yapılacak eğitimlerin ardından Afete hazır bir Malkara'yı oluşturabilmek için Malkara'nın tüm kesimlerine eğitim verecekler.

2021 Yılı Afet Eğitimi kapsamında Malkara İlçe Kaymakamlığı, Tekirdağ AFAD Müdürlüğü ve Malkara Kent Konseyi işbirliği ile 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 10.00'da Malkara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Koronavirüs salgınına alınan önlemler kapsamında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, Malkara'nın AFAD eğitim planlaması yapılarak Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ve AFAD Eğitmeni emekli öğretmen Mehmet R. Hatip tarafından afet durumunda yapılması gerekenler hakkında sunum yapıldı.

Malkara'da hizmet veren 5 kurumdan seçilen 10 kişi ve Malkara Kent Konseyinden gönüllü olan 14 kişi, planlamalar dahilinde yıl boyu yapılacak eğitimlerin ardından Afete hazır bir Malkara'yı oluşturabilmek için Malkara'nın tüm kesimlerine eğitim verecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.