Burak Sergen'in oğlu da Coronavirus'e yakalandı

DİZİLER 15.04.2021 - 20:37, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Burak Sergen'in oğlu da Coronavirus'e yakalandı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin başrollerinden Burak Sergen, Coronavirus nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor. Burak Sergen'in 11 yaşındaki oğlu Cansın da Coronavirus'e yakalandı
Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin başrollerinden Burak Sergen, Coronavirus nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor.       Burak Sergen'in 11 yaşındaki oğlu da Coronavirus'e yakalandı. Oğlunun durumu hakkında bilgi veren Işıl Sergen, hastalığı hafif atlattığını söyledi.     2018 yılında Burak Sergen ile boşanan Işıl Sergen, oğlu Cansın Sergen'le ilgili "Bu sabah gün aymak zorunda çocuğum için. Bitkinim çok... Üç gündür ateş topuna döndü hayatımız. Bir anda olabiliyormuş bunlar. Oğlum Cansın'la ayrı evde yaşıyoruz. Cansın Kovid-19'u hafif atlatıyor. Ben semptom göstermiyorum çok şükür. Umarım oğlum babasına kavuşur" dedi.       Işıl Sergen, Burak Sergen'in soyadını kullanmaya devam ediyor.    
Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin başrollerinden Burak Sergen, Coronavirus nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor. Burak Sergen'in 11 yaşındaki oğlu Cansın da Coronavirus'e yakalandı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin başrollerinden Burak Sergen, Coronavirus nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor.

 

Burak Sergen'in oğlu da Coronavirus'e yakalandı - Sayfa:2

 

Burak Sergen'in 11 yaşındaki oğlu da Coronavirus'e yakalandı. Oğlunun durumu hakkında bilgi veren Işıl Sergen, hastalığı hafif atlattığını söyledi.
 

Burak Sergen'in oğlu da Coronavirus'e yakalandı - Sayfa:3

2018 yılında Burak Sergen ile boşanan Işıl Sergen, oğlu Cansın Sergen'le ilgili "Bu sabah gün aymak zorunda çocuğum için. Bitkinim çok... Üç gündür ateş topuna döndü hayatımız. Bir anda olabiliyormuş bunlar. Oğlum Cansın'la ayrı evde yaşıyoruz. Cansın Kovid-19'u hafif atlatıyor. Ben semptom göstermiyorum çok şükür. Umarım oğlum babasına kavuşur" dedi.

 

 

Burak Sergen'in oğlu da Coronavirus'e yakalandı - Sayfa:4

Işıl Sergen, Burak Sergen'in soyadını kullanmaya devam ediyor.

 

Burak Sergen'in oğlu da Coronavirus'e yakalandı - Sayfa:5

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.