BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALİL BAŞOL'UN ADINI YAŞATIYOR

BÜYÜKŞEHİR 06.05.2021 - 12:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALİL BAŞOL'UN ADINI YAŞATIYOR

2019 yılında Tekirdağ'da hayatını kaybeden Eski Ticaret Bakanı Halil Başol'un adı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı üzerinde bulunan parka verildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi meclisinde aldığımız karar ile Eski Ticaret Bakanımız Halil Başol'un adını Hayrabolu'daki parkımızda yaşatacağız. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum." dedi. 1925 yılında doğan Halil Başol, İstanbul Yüksek Ekonomi ve Ticaret Okulu'ndan mezun oldu. Halil Başol dört dönem milletvekilliği ve iki dönem de Ticaret Bakanlığı görevlerinde bulundu.

2019 yılında Tekirdağ'da hayatını kaybeden Eski Ticaret Bakanı Halil Başol'un adı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı üzerinde bulunan parka verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi meclisinde aldığımız karar ile Eski Ticaret Bakanımız Halil Başol'un adını Hayrabolu'daki parkımızda yaşatacağız. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

1925 yılında doğan Halil Başol, İstanbul Yüksek Ekonomi ve Ticaret Okulu'ndan mezun oldu. Halil Başol dört dönem milletvekilliği ve iki dönem de Ticaret Bakanlığı görevlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.