CEM BAYRAKTAR EKİBİNİ TANITTI

SARAY 17.06.2021 - 23:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

CEM BAYRAKTAR EKİBİNİ TANITTI

Saray Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Cem Bayraktar, ekibini kamuoyuna tanıttı. Tecrübeli isimlerle gençleri aynı listede buluşturan Cem Bayraktar, ekibini üç kelime ile özetledi:  Umut, değişim ve bereket.. Saray Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Cem Bayraktar, Çarşamba günü saat 20.00’da Filiz Et Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısı ile Yönetim ve Denetle Kurulu Üyelerini kamuoyuna tanıttı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bayraktar, şunları ifade etti: “42 yaşındayım. Babadan, mayadan, çeyrek asırdır, iliklerime kadar, bütün ruhumla, çekirdekten ve gerçekten esnafım. Bu hayatı ben esnaflıktan öğrendim. Hayatın ta kendisidir esnaflık. Yokluğu da öğretir çokluğu da. Varlığı da öğretir darlığı da. Bugün benim için büyük hem de çok büyük bir gün. Bütün ekibimi, bugün dava arkadaşlarımı bugün yol arkadaşlarımı sizlere coşkuyla, gururla ve heyecanla tanıtma günüdür. Sarayımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın.” Başkan Adayı Cem Bayraktar, açılış konuşmasının ardından Yönetim ve Denetle Kurulu Üyelerini tanıttı. Bayraktar’ın ekibinde şu isimler yer aldı: Yönetim Kurulu Adayları: Cem Bayraktar, Fisun Mandacıoglu, Ceyhun Mülayim, Halil Gören, Halil Bektaş Osman Tutar, Cemil Özçekiç, Saim Kurtulmuş, Yavuz Arslan, Serdar Karakaş. Denetleme Kurulu Adayları: Cengiz Şahin, Can Kardeş, Hasan Budak, Ersun Atasoy. Bir kadın adayın yer aldığı, tecrübeli isimlerle gençleri buluşturan listeyi Başkan Adayı Cem Bayraktar üç kelime ile özetledi:  Umut, değişim ve bereket..

Saray Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Cem Bayraktar, ekibini kamuoyuna tanıttı. Tecrübeli isimlerle gençleri aynı listede buluşturan Cem Bayraktar, ekibini üç kelime ile özetledi:  Umut, değişim ve bereket..

Saray Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Cem Bayraktar, Çarşamba günü saat 20.00’da Filiz Et Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısı ile Yönetim ve Denetle Kurulu Üyelerini kamuoyuna tanıttı.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bayraktar, şunları ifade etti:
“42 yaşındayım. Babadan, mayadan, çeyrek asırdır, iliklerime kadar, bütün ruhumla, çekirdekten ve gerçekten esnafım. Bu hayatı ben esnaflıktan öğrendim. Hayatın ta kendisidir esnaflık. Yokluğu da öğretir çokluğu da. Varlığı da öğretir darlığı da. Bugün benim için büyük hem de çok büyük bir gün. Bütün ekibimi, bugün dava arkadaşlarımı bugün yol arkadaşlarımı sizlere coşkuyla, gururla ve heyecanla tanıtma günüdür. Sarayımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın.”

Başkan Adayı Cem Bayraktar, açılış konuşmasının ardından Yönetim ve Denetle Kurulu Üyelerini tanıttı. Bayraktar’ın ekibinde şu isimler yer aldı:
Yönetim Kurulu Adayları: Cem Bayraktar, Fisun Mandacıoglu, Ceyhun Mülayim, Halil Gören, Halil Bektaş Osman Tutar, Cemil Özçekiç, Saim Kurtulmuş, Yavuz Arslan, Serdar Karakaş.
Denetleme Kurulu Adayları: Cengiz Şahin, Can Kardeş, Hasan Budak, Ersun Atasoy.

Bir kadın adayın yer aldığı, tecrübeli isimlerle gençleri buluşturan listeyi Başkan Adayı Cem Bayraktar üç kelime ile özetledi:  Umut, değişim ve bereket..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.