ÇERKEZKÖY'DE İNANILMAZ VAHŞET

ÇERKEZKÖY 12.10.2021 - 22:20, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÇERKEZKÖY'DE İNANILMAZ VAHŞET

GELİNİNİ PARÇALARA AYIRDI
Çerkezköy Bakışın haberine göre;  Olay, İstasyon Mahallesi Ortanca Sokak üzerindeki Özgün Apartmanın 6. katındaki Adsız ailesinin yaşadığı dairede meydana geldi. İddiaya göre, Fehmi Adsız 2 torunu ve gelini ile evde yalnız olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getirdi. Çıkan tartışmanın ardından kayınpeder Fehmi Adsız, Kırgızistan uyruklu olan gelinini evin ortasında ekmek bıçağı ile defalarca bıçakladı. PARÇALARA AYIRDI Cani kayınpeder, ardından gelinini boğazını, kollarını ve bacaklarını parçalara ayırdı. Daha sonra da talihsiz kadının uzuvlarını çöp poşetlerine doldurarak apartmanın bahçesinde park halinde olan 01 BH 485 plakalı otomobil bagajına bırakmaya başladı.  GÖZALTINA ALINDI İddiaya göre ise bu sırada eve Fehmi Adsız'ın eşi eve geldi. Kadın, evi kanlar içinde görürken, Fehmi Adsız gelinini öldürüp parçalara ayırdığını söyledi. Çığlık atan kayınvalide iddiaya göre komşularından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ve vahşeti gören polis, suçunu itiraf eden Fehmi Adsız'ı gözaltına aldı. Gelen polis ekipleri, evin banyosunda çöp kovası içinde ve otomobilinin bagajındaki poşetlerde Ayat Adsız'ın uzuvları ile karşılaştı.  Polis ve cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ayat Adsız'ın parçalara ayrılmış cansız bedeni otopsi için cenaze aracı ile adli tıp kurumuna gönderildi. Olay sırasında ise Ayat Adsız'ın eşinin işte olduğu öğrenildi.     kaynak. çerkezköybakış
GELİNİNİ PARÇALARA AYIRDI

Çerkezköy Bakışın haberine göre;  Olay, İstasyon Mahallesi Ortanca Sokak üzerindeki Özgün Apartmanın 6. katındaki Adsız ailesinin yaşadığı dairede meydana geldi.

İddiaya göre, Fehmi Adsız 2 torunu ve gelini ile evde yalnız olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getirdi. Çıkan tartışmanın ardından kayınpeder Fehmi Adsız, Kırgızistan uyruklu olan gelinini evin ortasında ekmek bıçağı ile defalarca bıçakladı.



PARÇALARA AYIRDI

Cani kayınpeder, ardından gelinini boğazını, kollarını ve bacaklarını parçalara ayırdı. Daha sonra da talihsiz kadının uzuvlarını çöp poşetlerine doldurarak apartmanın bahçesinde park halinde olan 01 BH 485 plakalı otomobil bagajına bırakmaya başladı. 


GÖZALTINA ALINDI

İddiaya göre ise bu sırada eve Fehmi Adsız'ın eşi eve geldi. Kadın, evi kanlar içinde görürken, Fehmi Adsız gelinini öldürüp parçalara ayırdığını söyledi. Çığlık atan kayınvalide iddiaya göre komşularından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ve vahşeti gören polis, suçunu itiraf eden Fehmi Adsız'ı gözaltına aldı.

Gelen polis ekipleri, evin banyosunda çöp kovası içinde ve otomobilinin bagajındaki poşetlerde Ayat Adsız'ın uzuvları ile karşılaştı. 


Polis ve cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ayat Adsız'ın parçalara ayrılmış cansız bedeni otopsi için cenaze aracı ile adli tıp kurumuna gönderildi.


Olay sırasında ise Ayat Adsız'ın eşinin işte olduğu öğrenildi.




 

 

kaynak. çerkezköybakış

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.