ÇERKEZKÖY İLÇESİ KUŞ BAHÇE MEVKİİNDE BSK SICAK ASFALT YOL YAPIMI TAMAMLANDI

ÇERKEZKÖY 01.05.2021 - 12:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÇERKEZKÖY İLÇESİ KUŞ BAHÇE MEVKİİNDE BSK SICAK ASFALT YOL YAPIMI TAMAMLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına hijyen ve maske kuralları çerçevesinde devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Çerkezköy ilçesi Cengiz Topel Bulvarı Kuş Bahçe Mevkiinde başlatılan BSK sıcak asfalt yol yapımı tamamlandı. 500 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki yolda toplamda 3500 m2 alanda 850 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Yol çalışmalarının il genelinde belirli bir program dahilinde devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çerkezköy İlçesi Kuşbahçesi Mevkiinde ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarını tamamladılar. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde yol çalışmalarımızı bundan sonra da aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.  

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına hijyen ve maske kuralları çerçevesinde devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Çerkezköy ilçesi Cengiz Topel Bulvarı Kuş Bahçe Mevkiinde başlatılan BSK sıcak asfalt yol yapımı tamamlandı. 500 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki yolda toplamda 3500 m2 alanda 850 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Yol çalışmalarının il genelinde belirli bir program dahilinde devam ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çerkezköy İlçesi Kuşbahçesi Mevkiinde ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarını tamamladılar. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde yol çalışmalarımızı bundan sonra da aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.