Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Covid'e Yakalandı

ÇORLU 04.04.2021 - 11:43, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Covid'e Yakalandı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt sosyal medyasından yaptığı açıklamada Covid 1 9 yakaladığını ifade eden yazisinda Maske Mesafe ve Hijyen kurallarını işaret etti.   Sarıkurt sosyal medyasında hastalığını şu yazılarla açıkladı; Değerli Çorlulular; Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Sağlık durumum gayet iyi ve tedavi sürecim evde devam ediyor. Sizlerden bir süre ayrı kalacağım. Benimle temasta bulunan siz değerli hemşehrilerime sağlık durumlarını göz önünde bulundurarak test yaptırmalarını rica ediyorum. #DahaGüzelBirÇorluİçin sağlıklı ve güzel günlerde bir arada olabilmek dileğiyle. Lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymayı ihmal etmeyin...      

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt sosyal medyasından yaptığı açıklamada Covid 1 9 yakaladığını ifade eden yazisinda Maske Mesafe ve Hijyen kurallarını işaret etti.

 

Sarıkurt sosyal medyasında hastalığını şu yazılarla açıkladı;

Değerli Çorlulular;
Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Sağlık durumum gayet iyi ve tedavi sürecim evde devam ediyor. Sizlerden bir süre ayrı kalacağım.
Benimle temasta bulunan siz değerli hemşehrilerime sağlık durumlarını göz önünde bulundurarak test yaptırmalarını rica ediyorum.
#DahaGüzelBirÇorluİçin sağlıklı ve güzel günlerde bir arada olabilmek dileğiyle.
Lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymayı ihmal etmeyin...
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.