ÇORLU’DA SAHTE İÇKİDEN 13 KİŞİ ZEHİRLENDİ: 1 ÖLÜ

ÇORLU 25.06.2021 - 19:00, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ÇORLU’DA SAHTE İÇKİDEN 13 KİŞİ ZEHİRLENDİ: 1 ÖLÜ

Çorlu’da sahte içkiden zehirlendiği belirlenen 13 kişi Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı
Çorlu’da gece yarısından itibaren en az 13 kişi zehirlenme şüphesiyle devlet hastanesine başvurdu. Tedaviye alınan bu kişilerin sahte rakıdan zehirlendiği belirlendi. Yoğun bakımda solunum cihazına bağlanan 13 kişiden 4’ü entübe edildi. Yoğun bakımda bir kişi yaşamını yitirdi. İlçede sahte içkiden zehirlenmeler nedeniyle polis, kapsamlı operasyon başlattı. Hıdırağa Mahallesi’nde zehirlenen 6 kişinin, bir şüpheliden pet şişede satın aldığı rakıdan zehirlendiği belirtildi. Sahte rakı satıldığı iddia edilen bir büfede yapılan aramada 25 litre sahte rakı, 29 bin 940 içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron ele geçirildi. Sahte içkiden zehirlendikleri belirlenen 3’ü yoğun bakımda 12 kişinin tedavisi sürüyor.
Çorlu’da sahte içkiden zehirlendiği belirlenen 13 kişi Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı

Çorlu’da gece yarısından itibaren en az 13 kişi zehirlenme şüphesiyle devlet hastanesine başvurdu.

Tedaviye alınan bu kişilerin sahte rakıdan zehirlendiği belirlendi. Yoğun bakımda solunum cihazına bağlanan 13 kişiden 4’ü entübe edildi. Yoğun bakımda bir kişi yaşamını yitirdi.

İlçede sahte içkiden zehirlenmeler nedeniyle polis, kapsamlı operasyon başlattı. Hıdırağa Mahallesi’nde zehirlenen 6 kişinin, bir şüpheliden pet şişede satın aldığı rakıdan zehirlendiği belirtildi. Sahte rakı satıldığı iddia edilen bir büfede yapılan aramada 25 litre sahte rakı, 29 bin 940 içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Sahte içkiden zehirlendikleri belirlenen 3’ü yoğun bakımda 12 kişinin tedavisi sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.