Değirmenaltı Ysk Yolunda Zincirleme Feci Kaza

SÜLEYMANPAŞA 31.08.2021 - 10:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Değirmenaltı Ysk Yolunda Zincirleme Feci Kaza

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda bir otomobilin karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre saat 18.10 sıralarında Çevreyolu Maksi Kavşağı’nda meydana geldi. Şehir merkezi istikametine gitmekte olan Selçuk Erat 34 NTE 55 plakalı aracının yağmur nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen araç 06 DY 9947 ve 59 ADE 378 plakalı araca çarparak takla attı.  Şoförü Selçuk Erat ile 06 DY 9947 plaka sayılı aracın şoförü Mehmet Özdemir, araç içerisinden itfaiye ve ambulans ekipleri tarafından çıkartılarak Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne, 06 DY 9947 plaka sayılı aracın içinde yolcu olarak bulunan Ayşegül Özdemir, Y.E.Ö, Ayşegül Taşkıran ve Fatma Taşkıran Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 6 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.   Kaza yapan araçların yolu kapatması sonucu 10 kilometrelik kuyruk oluştu. Bir saatlik çalışmanın sonunda araçların kaza yerinden kaldırılmasından sonra yol yeniden trafiğe açıldı.     Kaynak. Odakhaber Ferhat Akgün

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda bir otomobilin karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre saat 18.10 sıralarında Çevreyolu Maksi Kavşağı’nda meydana geldi. Şehir merkezi istikametine gitmekte olan Selçuk Erat 34 NTE 55 plakalı aracının yağmur nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen araç 06 DY 9947 ve 59 ADE 378 plakalı araca çarparak takla attı.  Şoförü Selçuk Erat ile 06 DY 9947 plaka sayılı aracın şoförü Mehmet Özdemir, araç içerisinden itfaiye ve ambulans ekipleri tarafından çıkartılarak Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne, 06 DY 9947 plaka sayılı aracın içinde yolcu olarak bulunan Ayşegül Özdemir, Y.E.Ö, Ayşegül Taşkıran ve Fatma Taşkıran Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 6 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

Kaza yapan araçların yolu kapatması sonucu 10 kilometrelik kuyruk oluştu. Bir saatlik çalışmanın sonunda araçların kaza yerinden kaldırılmasından sonra yol yeniden trafiğe açıldı.

 

 

Kaynak. Odakhaber Ferhat Akgün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.