Doç.Dr Av. Ali İhsan Erdağ Serdar Cengiz Unutmadı

GÜNDEM 02.07.2021 - 21:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Doç.Dr Av. Ali İhsan Erdağ Serdar Cengiz Unutmadı

Tekirdağ'ın Sevilen Esnafı Serdar Cengiz Vefatının 7'sinde Dualarla Anıldı.
Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Tekirdağ'ın sevilen esnafı Serdar Cengiz vefatının 7'sinde dularla anıldı. Tekirdağ'ın tanınan ve sevilen Ankara'da yaşayan Doç.Dr Ağır Ceza Avukatı Ali İhsan Erdağ Kardeşi gibi sevdiği Serdar Cengiz için, Serdar Cengiz'in sahibi olduğu Bistro Cafe'de helva ve tatlı dağıttı. Tekirdağ'ın Değerli hocalarının okudu dualar ile Serdar Cengiz anıld. Erdağ konuşmasında; '' Kardeşim gibi sevdiğim birini kaybettim. Çok üzgünüm'' dedi. Serdar Cengiz'in 7 sine siyasi parti temsilcileri, Stk Temsilcileri, Basın Çalışanları, Tekirdağ'ın değerli Hocaları ve Serdar Cengiz'i sevenler katıldı.
Tekirdağ'ın Sevilen Esnafı Serdar Cengiz Vefatının 7'sinde Dualarla Anıldı.

Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Tekirdağ'ın sevilen esnafı Serdar Cengiz vefatının 7'sinde dularla anıldı.

Tekirdağ'ın tanınan ve sevilen Ankara'da yaşayan Doç.Dr Ağır Ceza Avukatı Ali İhsan Erdağ Kardeşi gibi sevdiği Serdar Cengiz için, Serdar Cengiz'in sahibi olduğu Bistro Cafe'de helva ve tatlı dağıttı. Tekirdağ'ın Değerli hocalarının okudu dualar ile Serdar Cengiz anıld.

Erdağ konuşmasında; '' Kardeşim gibi sevdiğim birini kaybettim. Çok üzgünüm'' dedi.

Serdar Cengiz'in 7 sine siyasi parti temsilcileri, Stk Temsilcileri, Basın Çalışanları, Tekirdağ'ın değerli Hocaları ve Serdar Cengiz'i sevenler katıldı.

Fotoğrafı Aç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.