DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NDE VASİKOZ’A YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

SARAY 08.06.2021 - 20:07, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NDE VASİKOZ’A YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Saray Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Bahçeköy Vasikoz güzergahında doğa yürüyüşü düzenledi. Doğaseverler, yürüyüş rotası boyunca farkındalık oluşturmak için doğaya atılan çöpleri topladı DOĞASEVERLER VASİKOZ’DA BULUŞTU Saray Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Bahçeköy Vasikoz mevkiinde 8 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, CHP Belediye Meclis Üyesi Onur Aydınoğlu, CHP Belediye Meclis Üyesi Sertaç Akgül ve çok sayıda doğasever katıldı. ÜRKMEZ:“GELECEK NESİLLERE YAŞANABİLİR BİR DÜNYA BIRAKMALIYIZ” Etkinlikte günün ve anlam ve önemine dair Saray Belediyesi Çevre Mühendisi Şebnem Ürkmez bir konuşma yaptı. Ürkmez, “Çevre kirliliği ile mücadele etmek her bireyin asli görevleri arasında olmalıdır. Hepimiz yaşadığımız çevreyi koruma, bilinçli kullanma amacı gütmeliyiz. Büyüğümüzle, küçüğümüzle günlük hayatta aldığımız küçük tedbirlerle çevre kirliliğiyle mücadele edebiliriz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın en önemli adımını atmış olacağız. Bugün etkinliğimize katılıp farkındalık oluşturan, emek veren herkese teşekkür ederim” dedi. ŞEF SALİH DEMİRCİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI Bahçeköy Ormanları’nın muhteşem manzarası eşliğinde yürüyen doğaseverler, farkındalık oluşturmak için yürüyüş güzergahı boyunca doğaya atılan çöpleri topladı. Etkinlik sonunda Şef Salih Demirci’nin mini konseriyle katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Saray Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Bahçeköy Vasikoz güzergahında doğa yürüyüşü düzenledi. Doğaseverler, yürüyüş rotası boyunca farkındalık oluşturmak için doğaya atılan çöpleri topladı

DOĞASEVERLER VASİKOZ’DA BULUŞTU
Saray Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Bahçeköy Vasikoz mevkiinde 8 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, CHP Belediye Meclis Üyesi Onur Aydınoğlu, CHP Belediye Meclis Üyesi Sertaç Akgül ve çok sayıda doğasever katıldı.

ÜRKMEZ:“GELECEK NESİLLERE YAŞANABİLİR BİR DÜNYA BIRAKMALIYIZ”
Etkinlikte günün ve anlam ve önemine dair Saray Belediyesi Çevre Mühendisi Şebnem Ürkmez bir konuşma yaptı. Ürkmez, “Çevre kirliliği ile mücadele etmek her bireyin asli görevleri arasında olmalıdır. Hepimiz yaşadığımız çevreyi koruma, bilinçli kullanma amacı gütmeliyiz. Büyüğümüzle, küçüğümüzle günlük hayatta aldığımız küçük tedbirlerle çevre kirliliğiyle mücadele edebiliriz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın en önemli adımını atmış olacağız. Bugün etkinliğimize katılıp farkındalık oluşturan, emek veren herkese teşekkür ederim” dedi.
ŞEF SALİH DEMİRCİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Bahçeköy Ormanları’nın muhteşem manzarası eşliğinde yürüyen doğaseverler, farkındalık oluşturmak için yürüyüş güzergahı boyunca doğaya atılan çöpleri topladı. Etkinlik sonunda Şef Salih Demirci’nin mini konseriyle katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.