ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

MALKARA 13.02.2021 - 13:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Yaklaşık 1 yıldan bu yana dünyada etkili olan pandemi sebebiyle okullarda yüz yüze eğitime geçilememesi ve uzaktan eğitimin önem kazandığı bu dönemde yardımsever vatandaşlarımız tarafından temin edilen tablet, laptop ve eğitime destek verecek çeşitli teknolojik araçlar belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim edildi. Bu kapsamda; Hayatını eğitime ve Türk Siyasetine adamış, Kepirtepe Köy Enstitüsü Öğretmenlik Bölümü  mezunu ve Cumhuriyet Halk Partisi 15 ve 16’ncı dönem Tekirdağ Milletvekilli rahmetli Ömer Kahraman'ın vefat edişinin 3. yıl dönümü anısına kızı Zerrin Kahraman, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize teslim edilmek üzere tablet temin ederek belediyemize teslim etti. Engelleri birlikte aşacağımızı belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ Yüz yüze eğitimin yapılamadığı bu süreçte yardımsever vatandaşlarımızın bu tür duyarlı davranışları bizleri mutlu ediyor. Malkara doğumlu, hayatını eğitime ve Türk Siyasetine adamış Ömer Kahraman ağabeyimizin kızı Zerrin Kahraman hanımefendi 10 adet tablet temininde bulunarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmek üzere bizlere teslim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gelecek listeye göre en kısa sürede tabletleri ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Bu sebeble Ömer Kahraman ağabeyimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, duyarlı davranışlarından dolayı Kahraman ailesine ve kızı Zerrin Kahraman hanımefendiye Malkaralı hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum.“ dedi.

Yaklaşık 1 yıldan bu yana dünyada etkili olan pandemi sebebiyle okullarda yüz yüze eğitime geçilememesi ve uzaktan eğitimin önem kazandığı bu dönemde yardımsever vatandaşlarımız tarafından temin edilen tablet, laptop ve eğitime destek verecek çeşitli teknolojik araçlar belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim edildi.

Bu kapsamda; Hayatını eğitime ve Türk Siyasetine adamış, Kepirtepe Köy Enstitüsü Öğretmenlik Bölümü  mezunu ve Cumhuriyet Halk Partisi 15 ve 16’ncı dönem Tekirdağ Milletvekilli rahmetli Ömer Kahraman'ın vefat edişinin 3. yıl dönümü anısına kızı Zerrin Kahraman, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize teslim edilmek üzere tablet temin ederek belediyemize teslim etti.

Engelleri birlikte aşacağımızı belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;“ Yüz yüze eğitimin yapılamadığı bu süreçte yardımsever vatandaşlarımızın bu tür duyarlı davranışları bizleri mutlu ediyor. Malkara doğumlu, hayatını eğitime ve Türk Siyasetine adamış Ömer Kahraman ağabeyimizin kızı Zerrin Kahraman hanımefendi 10 adet tablet temininde bulunarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilmek üzere bizlere teslim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gelecek listeye göre en kısa sürede tabletleri ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz.

Bu sebeble Ömer Kahraman ağabeyimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, duyarlı davranışlarından dolayı Kahraman ailesine ve kızı Zerrin Kahraman hanımefendiye Malkaralı hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum.“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.