Ezgi Mola’nın ‘Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacağı iddiası doğru mu?

DİZİLER 08.08.2021 - 13:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Ezgi Mola’nın ‘Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacağı iddiası doğru mu?

Ezgi Mola'nın Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacağı iddiası ortalığı karıştırdı.
Ezgi Mola’nın yaptığı paylaşımların TRT yönetimini rahatsız ettiği ve bu yüzden Safiye karakterine hayat verdiği “Masumlar Apartmanı” dizisinden ayrılacağı iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Şu günlerde Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği 8 bölümlük Erşan Kuneri dizisinde rol alan ve Alaçatı’da sevgilisiyle işlettiği mekana bile gidemeyen Ezgi Mola’dan konuyla ilgili bir açıklama gelmeyince konu iyiye uzadı. İddiayla ilgili çok soru gelince Mola’nın menajerlik ajansına durumu sordum. Aldığım bilgi şu; bir ayrılık sözkonusu değil, başarılı oyuncu Erşan Kuneri’yi bitirir bitirmez Masumlar Apartmanı’nın çekimlerine katılacak.
Ezgi Mola'nın Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacağı iddiası ortalığı karıştırdı.

Ezgi Mola’nın yaptığı paylaşımların TRT yönetimini rahatsız ettiği ve bu yüzden Safiye karakterine hayat verdiği “Masumlar Apartmanı” dizisinden ayrılacağı iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

Şu günlerde Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği 8 bölümlük Erşan Kuneri dizisinde rol alan ve Alaçatı’da sevgilisiyle işlettiği mekana bile gidemeyen Ezgi Mola’dan konuyla ilgili bir açıklama gelmeyince konu iyiye uzadı.

İddiayla ilgili çok soru gelince Mola’nın menajerlik ajansına durumu sordum. Aldığım bilgi şu; bir ayrılık sözkonusu değil, başarılı oyuncu Erşan Kuneri’yi bitirir bitirmez Masumlar Apartmanı’nın çekimlerine katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.