FIRTINA BİTİYOR SOĞUK HAVA GELİYOR

YAŞAM 30.11.2021 - 19:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

FIRTINA BİTİYOR SOĞUK HAVA GELİYOR

Meteoroloji'den elde edilen tahminlere göre; Tekirdağ genelinde Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının 6-8 derece azalması bekleniyor.
Fırtınanın ardından soğuk geliyor: Sıcaklıklar 6-8 derece düşecek Meteoroloji'den elde edilen tahminlere göre; Tekirdağ genelinde Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının 6-8 derece azalması bekleniyor. ÇARŞAMBA GÜNÜ SOĞUK HAVA GELİYOR Haftanın ilk günü Pazartesi gündüz 20 derecelere kadar çıkan hava sıcaklığının Çarşamba günü itibariyle 10 derecenin altına düşmesi beklenirken, gece ve sabah saatlerinde ise hissedilir derecede soğuyarak 0-4 derece civarlarına kadar düşmesi bekleniyor.   ÇARŞAMBA GECE VE SABAH SAATLERİNE DİKKAT Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre Tekirdağ'ı etkisi altına alan fırtına bugün (Salı) günü etkisini yitiriyor. Çarşamba gününden itibaren Türkiye'yi soğuk hava etkilemeye başlayacak, hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek.   6-8 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR Yayınlanan tahminlere göre hafta başında Tekirdağ'ı etkileyecen yağışların ardından Çarşamba günü hissedilir derecede sıcaklık düşüşü yaşanacak. Tekirdağ’da yer yer 20 dereceye ulaşan sıcaklıklar hızla düşerek 10 derecenin altına inecek. Yağışlar Salı gününden itibaren etkisini azaltsa da hava sıcaklıkları düşüşünü sürdürecek. SÜLEYMANPAŞA'DA GECE VE SABAH SOĞUK OLACAK Süleymanpaşa'da Çarşamba ve Perşembe gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşerken 5-7 derece civarında seyretmesi bekleniyor.   ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'DE SOĞUK OLACAK Çorlu ve Çerkezköy'de Çarşamba ve Perşembe gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşerken; özellikle Çarşamba gece ve sabah saatlerinde sıfırına altına kadar düşmesi bekleniyor.   HAYRABOLU'DA SIFIRIN ALTI GÖRÜLEBİLİR Hayrabolu'da Çarşamba ve Perşembe gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşerken; Çarşamba gece ve sabah saatlerinde -1 derecelerin görülmesi bekleniyor.   MALKARA'DA 0 DERECELER GÖRÜLECEK Malkara'da Çarşamba ve Perşembe gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşerken Çarşamba gece sabah saatlerinde 0 derece civarında seyretmesi bekleniyor.
Meteoroloji'den elde edilen tahminlere göre; Tekirdağ genelinde Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının 6-8 derece azalması bekleniyor.

Fırtınanın ardından soğuk geliyor: Sıcaklıklar 6-8 derece düşecek
Meteoroloji'den elde edilen tahminlere göre; Tekirdağ genelinde Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının 6-8 derece azalması bekleniyor.


ÇARŞAMBA GÜNÜ SOĞUK HAVA GELİYOR
Haftanın ilk günü Pazartesi gündüz 20 derecelere kadar çıkan hava sıcaklığının Çarşamba günü itibariyle 10 derecenin altına düşmesi beklenirken, gece ve sabah saatlerinde ise hissedilir derecede soğuyarak 0-4 derece civarlarına kadar düşmesi bekleniyor.

 

ÇARŞAMBA GECE VE SABAH SAATLERİNE DİKKAT
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre Tekirdağ'ı etkisi altına alan fırtına bugün (Salı) günü etkisini yitiriyor. Çarşamba gününden itibaren Türkiye'yi soğuk hava etkilemeye başlayacak, hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek.

 

6-8 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR
Yayınlanan tahminlere göre hafta başında Tekirdağ'ı etkileyecen yağışların ardından Çarşamba günü hissedilir derecede sıcaklık düşüşü yaşanacak.

Tekirdağ’da yer yer 20 dereceye ulaşan sıcaklıklar hızla düşerek 10 derecenin altına inecek. Yağışlar Salı gününden itibaren etkisini azaltsa da hava sıcaklıkları düşüşünü sürdürecek.


SÜLEYMANPAŞA'DA GECE VE SABAH SOĞUK OLACAK

Süleymanpaşa'da Çarşamba ve Perşembe gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşerken 5-7 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

 

ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'DE SOĞUK OLACAK

Çorlu ve Çerkezköy'de Çarşamba ve Perşembe gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşerken; özellikle Çarşamba gece ve sabah saatlerinde sıfırına altına kadar düşmesi bekleniyor.

 

HAYRABOLU'DA SIFIRIN ALTI GÖRÜLEBİLİR

Hayrabolu'da Çarşamba ve Perşembe gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşerken; Çarşamba gece ve sabah saatlerinde -1 derecelerin görülmesi bekleniyor.

 

MALKARA'DA 0 DERECELER GÖRÜLECEK

Malkara'da Çarşamba ve Perşembe gece ve sabah saatlerinde hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşerken Çarşamba gece sabah saatlerinde 0 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.