FABRİKA SAHİBİNİ BACAĞINDAN VURDU

MURATLI 29.06.2021 - 21:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

FABRİKA SAHİBİNİ BACAĞINDAN VURDU

Muratlı Hizmet Gazetesi'nin haberine göre Olay, akşam üstü saatlerinde Ertuğrul Mahallesi Kızılay Caddesi üzerinde bir eczane önünde meydana geldi.         İddiaya göre; ticari anlaşmazlık sonucu yaşanan olayda Muratlı'da faaliyet gösteren fabrika sahibi O.K. bacağından tek kurşun ile vuruldu. O.K.’yı vuran şüpheli O.K. ise, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Olayda kullanılan 6.35 çapındaki tabancaya el konulurken, şüpheli O.K. ise gözaltına alındı. Yaralı O.K. ise ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.                Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sürerken, yaşanan silahlı saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Muratlı Hizmet Gazetesi'nin haberine göre Olay, akşam üstü saatlerinde Ertuğrul Mahallesi Kızılay Caddesi üzerinde bir eczane önünde meydana geldi.        

İddiaya göre; ticari anlaşmazlık sonucu yaşanan olayda Muratlı'da faaliyet gösteren fabrika sahibi O.K. bacağından tek kurşun ile vuruldu. O.K.’yı vuran şüpheli O.K. ise, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Olayda kullanılan 6.35 çapındaki tabancaya el konulurken, şüpheli O.K. ise gözaltına alındı. Yaralı O.K. ise ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.               

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sürerken, yaşanan silahlı saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.