Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu

SPOR 07.05.2021 - 12:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek hakem açıklandı.
Süper Lig’in 40. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Şampiyonluk yarışındaki iki takım Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbide Cüneyt Çakır düdük çalacak. Hem zirveyi hem de düşme hattını yakında ilgilendiren Ankaragücü-Fenerbahçe maçını ise Fırat Aydınus yönetecek. Süper Lig’in 40. haftasında tüm maçlar 8 Mayıs Cumartesi günü saat 20:30’da oynanacak.
Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek hakem açıklandı.

Süper Lig’in 40. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.

Şampiyonluk yarışındaki iki takım Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbide Cüneyt Çakır düdük çalacak. Hem zirveyi hem de düşme hattını yakında ilgilendiren Ankaragücü-Fenerbahçe maçını ise Fırat Aydınus yönetecek. Süper Lig’in 40. haftasında tüm maçlar 8 Mayıs Cumartesi günü saat 20:30’da oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.