GENÇ MÜDÜR TRAFİK KURBANI OLDU

BÜYÜKŞEHİR 14.08.2021 - 16:46, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

GENÇ MÜDÜR TRAFİK KURBANI OLDU

Tamer Artun trafik kazasında hayatını kaybetti.
Genç müdür Tamer Artun trafik kazasında hayatını kaybetti.   Sabah 7.00 sularında ailesi ile birlikte yola çıkan ve yol üzerinde karpuz almak üzere durup aracından inen Tamer Artun, arkadan gelen aracın kendisine çarpması ile birlikte hayatını kaybetti.   Sosyal medya hesaplarından bir çok Tamer Artun sever vs siyasiler üzüntülerini dile getirdi.   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yayınladığı taziyede şu ifadelere yer verdi.     Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürümüz, değerli çalışma arkadaşımız Tamer Artun elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmıştır. Cenazesi 15 Ağustos 2021 Pazar günü Orta Camii’de kılınacak öğlen namazına müteakip Yeni Şehir Mezarlığına defnedilecektir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Yarın (15 Ağustos Pazar) değerli çalışma arkadaşımız Tamer Artun’u son yolculuğuna uğurlarken Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde saat 12.00’da tören düzenlenecektir. Başımız sağ olsun.
Tamer Artun trafik kazasında hayatını kaybetti.
Genç müdür Tamer Artun trafik kazasında hayatını kaybetti.
 
Sabah 7.00 sularında ailesi ile birlikte yola çıkan ve yol üzerinde karpuz almak üzere durup aracından inen Tamer Artun, arkadan gelen aracın kendisine çarpması ile birlikte hayatını kaybetti.
 
Sosyal medya hesaplarından bir çok Tamer Artun sever vs siyasiler üzüntülerini dile getirdi.
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yayınladığı taziyede şu ifadelere yer verdi.
 
 
Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürümüz, değerli çalışma arkadaşımız Tamer Artun elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmıştır. Cenazesi 15 Ağustos 2021 Pazar günü Orta Camii’de kılınacak öğlen namazına müteakip Yeni Şehir Mezarlığına defnedilecektir. Kendisine Allah’tan
rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Yarın (15 Ağustos Pazar) değerli çalışma arkadaşımız Tamer Artun’u son yolculuğuna uğurlarken Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde saat 12.00’da tören düzenlenecektir.
Başımız sağ olsun.
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TEIoOG 13163138 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürümüz, değerli çalışma arkadaşımız Tamer Artun elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmıştır. Cenazesi 15 Ağustos 2021 Pazar günü Orta Camii'de kılınacak öğlen namazına müteakip Yeni Şehir Mezarlığına defnedilecektir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Kadir ALBAYRAK TEKİRDAĞ BUYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI አ www.tekirdag.bel.tr 0850 459 Y tdagbld' görseli olabilir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.