Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları devam ediyor

SÜLEYMANPAŞA 05.11.2021 - 20:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları devam ediyor

Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları devam ediyor Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları” programları sürüyor. Başkan Yüksel, DES Otel’de akşam yemeği eşliğinde Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Farklı meslek gruplarıyla istişarede bulunmak üzere gerçekleştirilen toplantıların beşincisinde, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Emine Arıkan, oda yönetimi ve üyeleriyle istişarede bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, toplantıda gerçekleştirdiği sunumda, 30 aylık hizmet süresinde gerçekleştirdikleri proje, yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi. SEKTÖRÜN DUAYENİ İBRAHİM GÜNEŞ’E PLAKET Toplantının açılış konuşmasını Başkan Yüksel yaparken, esnafa katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yüksel, açılış konuşmasının ardından Süleymanpaşa’da sektöre uzun yıllardır emekleriyle değer katan, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Odasının en kıdemli üyesi İbrahim Güneş’e meslekte geride bıraktığı 52’nci yıl anısına plaket takdim etti. DR. ZENGİN SALGIN HAKKINDA BİLGİ VERDİ Başkan Yüksel’in ardından Oda Başkanı Emine Arıkan da oda üyelerine seslenerek toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür etti. Arıkan, Süleymanpaşa’ya verdiği hizmetlerden ötürü Başkan Yüksel’e teşekkür plaketi verdi. Arıkan’ın ardından, Tekirdağ Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, 2020 yılının ilk günlerinden bu yana ülkemizde etkisini göstermeye devam eden Korona virüsü salgını ile ilgili bilgilendirmede bulundu. BAŞKAN YÜKSEL 30 AYLIK İCRAAT İLE İLGİLİ SUNUM Konuşmaların ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye olarak gerçekleştirdikleri hizmetler, belediyenin mali durumu ve devam eden yatırımlar ile önümüzdeki günlerden itibaren hayata geçirilecek dev projeler hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Yüksel, sektör temsilcileri ile her yıl yapmayı planladıkları buluşmaların geçtiğimiz yıl salgın engeli nedeniyle gerçekleşemediğini, önümüzdeki süreçte yılda en az bir kez yeniden bir araya gelmeyi ümit ettiğini dile getirerek toplantıyı sonlandırdı. Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmalarının beşinci ayağında, toplantıya Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emine Arıkan, yönetim kurulu ve oda üyeleri ile belediye birim müdürleri de eşlik etti.

Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmaları” programları sürüyor. Başkan Yüksel, DES Otel’de akşam yemeği eşliğinde Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Farklı meslek gruplarıyla istişarede bulunmak üzere gerçekleştirilen toplantıların beşincisinde, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Emine Arıkan, oda yönetimi ve üyeleriyle istişarede bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, toplantıda gerçekleştirdiği sunumda, 30 aylık hizmet süresinde gerçekleştirdikleri proje, yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

SEKTÖRÜN DUAYENİ İBRAHİM GÜNEŞ’E PLAKET

Toplantının açılış konuşmasını Başkan Yüksel yaparken, esnafa katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yüksel, açılış konuşmasının ardından Süleymanpaşa’da sektöre uzun yıllardır emekleriyle değer katan, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Odasının en kıdemli üyesi İbrahim Güneş’e meslekte geride bıraktığı 52’nci yıl anısına plaket takdim etti.

DR. ZENGİN SALGIN HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Başkan Yüksel’in ardından Oda Başkanı Emine Arıkan da oda üyelerine seslenerek toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür etti. Arıkan, Süleymanpaşa’ya verdiği hizmetlerden ötürü Başkan Yüksel’e teşekkür plaketi verdi. Arıkan’ın ardından, Tekirdağ Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, 2020 yılının ilk günlerinden bu yana ülkemizde etkisini göstermeye devam eden Korona virüsü salgını ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

BAŞKAN YÜKSEL 30 AYLIK İCRAAT İLE İLGİLİ SUNUM

Konuşmaların ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye olarak gerçekleştirdikleri hizmetler, belediyenin mali durumu ve devam eden yatırımlar ile önümüzdeki günlerden itibaren hayata geçirilecek dev projeler hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Yüksel, sektör temsilcileri ile her yıl yapmayı planladıkları buluşmaların geçtiğimiz yıl salgın engeli nedeniyle gerçekleşemediğini, önümüzdeki süreçte yılda en az bir kez yeniden bir araya gelmeyi ümit ettiğini dile getirerek toplantıyı sonlandırdı.

Gönül Belediyeciliği Sektör Buluşmalarının beşinci ayağında, toplantıya Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları, Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emine Arıkan, yönetim kurulu ve oda üyeleri ile belediye birim müdürleri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.