Gönül Elçileri esnafa destek vermeye devam ediyor

SÜLEYMANPAŞA 12.11.2021 - 20:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Gönül Elçileri esnafa destek vermeye devam ediyor

Gönül Elçileri esnafa destek vermeye devam ediyor Süleymanpaşa Belediyesi, Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışının bir göstergesi olarak başlattığı Gönül Elçileri uygulaması ile Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren esnaflar başta olmak üzere, her kesime gönül eli uzatmaya devam ediyor. Korona virüsü salgınının yaklaşık 2 yıldır yıkıcı etkisini sürdürdüğü, yarattığı ekonomik yaraların sarılmaya çalışıldığı süreçte özelikle esnafla sürekli olarak doğrudan temas kuran ve ihtiyaçlarını tespit eden, talep ve beklentilerini Süleymanpaşa Belediyesinin ilgili birimlerine ileten Gönül Elçileri, esnafın zor dönemlerde ayakta kalmasına destek olmuştu. ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR Gönül Elçileri ekipleri, ziyaretlerini sürdürerek esnafın nabzını tutmaya, Süleymanpaşa Belediyesinin desteğini iletmeye devam ediyor. Ekipler, Süleymanpaşa’da bulunan pasajlar ve iş hanlarına ziyaretler gerçekleştiriyor, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in selamlarını aktarıyor, esnaf ve girişimcilerin taleplerini not ederek ilgili müdürlüklere yönlendiriyor. Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, iki yıldan beri başarıyla yürütülen Gönül Elçileri projesinin salgın sürecinde dahi aksamadan sürdürüldüğü, her kesimden vatandaşa hizmet ulaştırılmasında ve belediye vatandaş iletişiminde önemli bir rol oynayarak aracılık yaptığı ifade edildi. Açıklamada, vatandaşların memnuniyet duyduğu Gönül Elçileri uygulamalarının önümüzdeki süreçte de aralıksız devam edeceği belirtildi.

Gönül Elçileri esnafa destek vermeye devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışının bir göstergesi olarak başlattığı Gönül Elçileri uygulaması ile Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren esnaflar başta olmak üzere, her kesime gönül eli uzatmaya devam ediyor.

Korona virüsü salgınının yaklaşık 2 yıldır yıkıcı etkisini sürdürdüğü, yarattığı ekonomik yaraların sarılmaya çalışıldığı süreçte özelikle esnafla sürekli olarak doğrudan temas kuran ve ihtiyaçlarını tespit eden, talep ve beklentilerini Süleymanpaşa Belediyesinin ilgili birimlerine ileten Gönül Elçileri, esnafın zor dönemlerde ayakta kalmasına destek olmuştu.

ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Gönül Elçileri ekipleri, ziyaretlerini sürdürerek esnafın nabzını tutmaya, Süleymanpaşa Belediyesinin desteğini iletmeye devam ediyor. Ekipler, Süleymanpaşa’da bulunan pasajlar ve iş hanlarına ziyaretler gerçekleştiriyor, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in selamlarını aktarıyor, esnaf ve girişimcilerin taleplerini not ederek ilgili müdürlüklere yönlendiriyor.

Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, iki yıldan beri başarıyla yürütülen Gönül Elçileri projesinin salgın sürecinde dahi aksamadan sürdürüldüğü, her kesimden vatandaşa hizmet ulaştırılmasında ve belediye vatandaş iletişiminde önemli bir rol oynayarak aracılık yaptığı ifade edildi. Açıklamada, vatandaşların memnuniyet duyduğu Gönül Elçileri uygulamalarının önümüzdeki süreçte de aralıksız devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.