Gönül Elçileri liselilerle birlikte kan bağışında bulundu

SÜLEYMANPAŞA 11.11.2021 - 20:01, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Gönül Elçileri liselilerle birlikte kan bağışında bulundu

Gönül Elçileri liselilerle birlikte kan bağışında bulundu Süleymanpaşa Belediyesi, Kızılay ve Mehmet Serez Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin işbirliği ile lise öğrencilerini kan bağışına teşvik etmek amacıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte çok sayıda lise öğrencisinin yanı sıra Süleymanpaşa Belediyesi Gönül Elçileri de kan bağışı etkinliğine destek oldu. BAŞKAN YÜKSEL DESTEK VERMİŞTİ Süleymanpaşa Belediyesi, bir süredir Gönül Elçileri ekipleri üzerinden Kızılay’la ortaklaşa yürüttüğü kan bağışı teşvik kampanyasına kapsamı genişleterek devam ediyor. Daha önce yaklaşık 1000 personele sahip olan Süleymanpaşa Belediyesinin çalışanları, kampanya kapsamında kan bağışında bulunmuş, etkinlik belirli aralıklarla tekrar edilmişti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de kan bağışı kampanyasına destek vermiş ve sosyal medya hesapları üzerinden Süleymanpaşa’da yaşayan vatandaşlara çağrıda bulunmuştu. LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN ETKİNLİĞE BÜYÜK İLGİ Son olarak Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren Tekirdağ Belediyesi Mehmet Serez Sosyal Bilimler Lisesi ile işbirliği gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi Gönül Elçileri, Kızılay’ın tanıtımı, kan bağışının özendirilmesi ve lise öğrencilerinin kan bağışında bulunabilmeleri amacıyla Kızılay Tekirdağ Şubesi Kan Bağışı Otobüsü ile lisenin bahçesine geldi. Kan bağışı etkinliğine büyük ilgi gösteren Mehmet Serez Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine Kızılay ekipleri tarafından atıştırmalık ikramlarda bulunulurken, Süleymanpaşa Belediyesi Gönül Elçileri ekipleri de kan bağışında bulunan öğrencilere seramik kupa, telefon tutacağı, not defteri, kalem ve Süleymanpaşa’yı tanıtan broşürlerden oluşan hediye paketlerini takdim ettiler. VATANDAŞLARA KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönül Elçileri ekiplerinin kan bağışı bilincinin genele yayılması amacıyla gerçekleştirdikleri etkinliklerin devam edeceği ifade edilirken,  her insanın bir gün kana ihtiyaç duyabileceği, kan bağışının insan sağlığına olumlu etkilerinin bulunduğu belirtilerek sağlık durumu elverişli olan tüm vatandaşlara kan bağışı gönüllüsü olmaları çağrısı yapıldı.

Gönül Elçileri liselilerle birlikte kan bağışında bulundu

Süleymanpaşa Belediyesi, Kızılay ve Mehmet Serez Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin işbirliği ile lise öğrencilerini kan bağışına teşvik etmek amacıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte çok sayıda lise öğrencisinin yanı sıra Süleymanpaşa Belediyesi Gönül Elçileri de kan bağışı etkinliğine destek oldu.

BAŞKAN YÜKSEL DESTEK VERMİŞTİ

Süleymanpaşa Belediyesi, bir süredir Gönül Elçileri ekipleri üzerinden Kızılay’la ortaklaşa yürüttüğü kan bağışı teşvik kampanyasına kapsamı genişleterek devam ediyor. Daha önce yaklaşık 1000 personele sahip olan Süleymanpaşa Belediyesinin çalışanları, kampanya kapsamında kan bağışında bulunmuş, etkinlik belirli aralıklarla tekrar edilmişti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de kan bağışı kampanyasına destek vermiş ve sosyal medya hesapları üzerinden Süleymanpaşa’da yaşayan vatandaşlara çağrıda bulunmuştu.

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN ETKİNLİĞE BÜYÜK İLGİ

Son olarak Süleymanpaşa’da faaliyet gösteren Tekirdağ Belediyesi Mehmet Serez Sosyal Bilimler Lisesi ile işbirliği gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi Gönül Elçileri, Kızılay’ın tanıtımı, kan bağışının özendirilmesi ve lise öğrencilerinin kan bağışında bulunabilmeleri amacıyla Kızılay Tekirdağ Şubesi Kan Bağışı Otobüsü ile lisenin bahçesine geldi. Kan bağışı etkinliğine büyük ilgi gösteren Mehmet Serez Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine Kızılay ekipleri tarafından atıştırmalık ikramlarda bulunulurken, Süleymanpaşa Belediyesi Gönül Elçileri ekipleri de kan bağışında bulunan öğrencilere seramik kupa, telefon tutacağı, not defteri, kalem ve Süleymanpaşa’yı tanıtan broşürlerden oluşan hediye paketlerini takdim ettiler.

VATANDAŞLARA KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönül Elçileri ekiplerinin kan bağışı bilincinin genele yayılması amacıyla gerçekleştirdikleri etkinliklerin devam edeceği ifade edilirken,  her insanın bir gün kana ihtiyaç duyabileceği, kan bağışının insan sağlığına olumlu etkilerinin bulunduğu belirtilerek sağlık durumu elverişli olan tüm vatandaşlara kan bağışı gönüllüsü olmaları çağrısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.