GÖZ HAKKI MASASI

SÜLEYMANPAŞA 23.05.2021 - 12:34, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

GÖZ HAKKI MASASI

Muhteşem uygulama: GÖZ HAKKI MASASI Şehr-i Sanat Baklavacısı Tekirdağ Süleymanpaşa Bayi Yöneticileri Canan Aydoğan ve Elif Uçar, mağaza girişlerinde konuk müşterilerinin alışveriş yaparken aynı zamanda her türlü tatlılarının tadına bakabilecekleri “Göz Hakkı Masası” kurduklarını söyledi. Hürriyet Bayisi Elif Uçar “Müşterimize ikram ettiğimiz bir dilim baklavamızla hem onların gönüllerini hem de dualarını almak amacındayız. Uygulamamız piyasadaki esnaflara örnek olursa bundan onur ve gurur duyarız" dedi. 100.Yıl Bayisi Canan Aydoğan ise konuklarımızdan alacağımız dualarla bizleri manevi anlamda zenginleştirecektir. Zira biz atalarımızdan bize miras kalan “Yarım elma, gönül alma” deyişinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Peygamberimizin (sav) “İkram ederseniz zenginleşirsiniz” düsturunu da ilke ediniyoruz. Uygulamamız aynı zamanda Ahilik Kültürünün de temelini oluşturmaktadır. Şehr-i Sanat marka gücüyle sektörün önünde yürümeye ve farkını hep ortaya koymaya devam edecektir” diye konuştu.

Muhteşem uygulama: GÖZ HAKKI MASASI

Şehr-i Sanat Baklavacısı Tekirdağ Süleymanpaşa Bayi Yöneticileri Canan Aydoğan ve Elif Uçar, mağaza girişlerinde konuk müşterilerinin alışveriş yaparken aynı zamanda her türlü tatlılarının tadına bakabilecekleri “Göz Hakkı Masası” kurduklarını söyledi. Hürriyet Bayisi Elif Uçar “Müşterimize ikram ettiğimiz bir dilim baklavamızla hem onların gönüllerini hem de dualarını almak amacındayız. Uygulamamız piyasadaki esnaflara örnek olursa bundan onur ve gurur duyarız" dedi.

100.Yıl Bayisi Canan Aydoğan ise konuklarımızdan alacağımız dualarla bizleri manevi anlamda zenginleştirecektir. Zira biz atalarımızdan bize miras kalan “Yarım elma, gönül alma” deyişinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Peygamberimizin (sav) “İkram ederseniz zenginleşirsiniz” düsturunu da ilke ediniyoruz. Uygulamamız aynı zamanda Ahilik Kültürünün de temelini oluşturmaktadır. Şehr-i Sanat marka gücüyle sektörün önünde yürümeye ve farkını hep ortaya koymaya devam edecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.