HAYVANSEVER KADINLAR HAYVAN HAKLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 05.01.2022 - 21:18, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

HAYVANSEVER KADINLAR HAYVAN HAKLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Süleymanpaşa'da ikamet eden hayvansever kadınlar hayvan hakları için bir araya geldi.  Toplantıda sokaklarda yaşayan canlar için hem barınak şartlarının hemde sağlık hizmetlerinin düzenlenmesi konuşuldu. Yıllardır sokak hayvanları için ellerinden gelen her desteği veren, kar kış, dere tepe demeden her bölgedeki hayvanlara ulaşarak gönüllere dokunan hayvansever kadınlar sorunları nasıl çözebileceklerini görüştüler. Son zamanlarda televizyonlarda yayınlanan köpek saldırılarının sık sık gündeme gelmesi hayvansever kadınları harekete geçirdi. Sokak hayvanları için yapılan bu baskının ortadan kaldırılması ve masum hayvanlara ses olabilmek adına bir araya gelen hayvansever kadınlar, bu konuda gerekirse her kapıyı çalacaklarını belirttiler.

Süleymanpaşa'da ikamet eden hayvansever kadınlar hayvan hakları için bir araya geldi. 

Toplantıda sokaklarda yaşayan canlar için hem barınak şartlarının hemde sağlık hizmetlerinin düzenlenmesi konuşuldu.

Yıllardır sokak hayvanları için ellerinden gelen her desteği veren, kar kış, dere tepe demeden her bölgedeki hayvanlara ulaşarak gönüllere dokunan hayvansever kadınlar sorunları nasıl çözebileceklerini görüştüler.

Son zamanlarda televizyonlarda yayınlanan köpek saldırılarının sık sık gündeme gelmesi hayvansever kadınları harekete geçirdi.

Sokak hayvanları için yapılan bu baskının ortadan kaldırılması ve masum hayvanlara ses olabilmek adına bir araya gelen hayvansever kadınlar, bu konuda gerekirse her kapıyı çalacaklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.