Kapaklıda Esnafa Destek Programının Başvuruları Başladı

KAPAKLI 24.02.2021 - 22:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Kapaklıda Esnafa Destek Programının Başvuruları Başladı

Kapaklı Belediyesi'nde pandemi dönemi dolayısıyla iş yeri kapanan ve paket servisi yapmayan esnaflara verilecek 2 bin TL destek programının başvuruları başladı.
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’da iş yeri kapanan ve paket servis yapmayan esnaflar ile ilgili Şubat ayı meclis toplantısında alınan karar ile ilgili açıklamada bulundu. “2 BİN TL DESTEKTE BULUNACAĞIZ” Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, geçen meclis toplantısında alınan karar ile esnafa destekte bulunacaklarını kaydetti. Başkan Çetin, “Esnaf kardeşlerime sevgilerimi iletiyorum. Toplantımızda aldığımız karar onaylandı. İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı genelge doğrultusunda pandemiden dolayı iş yeri kapanan ve paket servisi yapmayan esnaflarımıza 2 bin TL bir destekte bulunacağız. İlçemiz esnafına hayırlı olsun.” dedi. DESTEKTEN KİMLER YARARLANABİLECEK? İlçemizde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunan ve pandemi süresinde genelge ile faaliyeti durdurulan Kapaklı Belediyesi sınırları içerisindeki kahvehane, kıraathane, bilardo salonu, internet cafe, kır bahçesi ve halı sahalara 2021 yılı içerisinde bir defaya mahsus 2 bin TL yardım yapılması oy birliği ile kabul edildi. NASIL BAŞVURU YAPILACAK? Esnafa destek programından faydalanmak isteyen esnaflar, Kapaklı Belediyesi giriş katında bulunan Kapaklı İletişim Merkezi (KİM) masalarına verecekleri dilekçe ile başvuru yapabilirler.  
Kapaklı Belediyesi'nde pandemi dönemi dolayısıyla iş yeri kapanan ve paket servisi yapmayan esnaflara verilecek 2 bin TL destek programının başvuruları başladı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’da iş yeri kapanan ve paket servis yapmayan esnaflar ile ilgili Şubat ayı meclis toplantısında alınan karar ile ilgili açıklamada bulundu.

“2 BİN TL DESTEKTE BULUNACAĞIZ”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, geçen meclis toplantısında alınan karar ile esnafa destekte bulunacaklarını kaydetti. Başkan Çetin, “Esnaf kardeşlerime sevgilerimi iletiyorum. Toplantımızda aldığımız karar onaylandı. İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı genelge doğrultusunda pandemiden dolayı iş yeri kapanan ve paket servisi yapmayan esnaflarımıza 2 bin TL bir destekte bulunacağız. İlçemiz esnafına hayırlı olsun.” dedi.

DESTEKTEN KİMLER YARARLANABİLECEK?

İlçemizde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunan ve pandemi süresinde genelge ile faaliyeti durdurulan Kapaklı Belediyesi sınırları içerisindeki kahvehane, kıraathane, bilardo salonu, internet cafe, kır bahçesi ve halı sahalara 2021 yılı içerisinde bir defaya mahsus 2 bin TL yardım yapılması oy birliği ile kabul edildi.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Esnafa destek programından faydalanmak isteyen esnaflar, Kapaklı Belediyesi giriş katında bulunan Kapaklı İletişim Merkezi (KİM) masalarına verecekleri dilekçe ile başvuru yapabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.