Karla Mücadele Ekiplerimiz Göreve Hazır

ÇORLU 13.02.2021 - 13:37, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Karla Mücadele Ekiplerimiz Göreve Hazır

    Çorlu Belediyesi karla mücadele ekipleri, hafta sonu beklenen yoğun kar yağışında kentimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirleri aldı. Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde karla mücadele ekipleri, 13 Şubat 2021 Cumartesi günü başlaması beklenen kar yağışı ile ilgili teyakkuza geçti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamalara göre; bölgemizin yoğun kar yağışı etkisi altına gireceği, Tekirdağ il genelinde 10 ile 30 cm arasında kar kalınlığı beklendiği ve yağışların pazartesi sabah saatlerine kadar süreceği ifade edilmesinin üzerine karla mücadele ekiplerimiz tüm hazırlıklarını tamamladı. Yolların kapanmaması ve ulaşımda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla çalışma yapacak olan ekipler, gece ve gündüz ekipleri olarak ikiye ayrıldı. Tuzlama robotu, greyder, kar kaplanı, loder ve solüsyon traktörü ile 10 ayrı ekip ve 40 personelimiz çalışmalarda görev alacak ve 24 saat boyunca Çorlu’muzun dört bir yanında karla mücadele çalışması gerçekleştirilecek. Solüsyon ve Tuzlama Çalışmaları Aralıksız Sürecek Yoğun kar yağışının beklendiği Çorlu’muzda karla mücadele ekiplerimiz oldukça yoğun çalışacak. Yol açma çalışmaları merkezî noktaların yanı sıra bulvar, cadde ve sokaklarda da eş zamanlı olarak devam edecek. Yalnızca sürücülerin değil yayaların da mağdur olmaması için kent genelinde, kaldırımlarda ve ara sokaklarda da tuzlama çalışması yapılacak.

 

 

Çorlu Belediyesi karla mücadele ekipleri, hafta sonu beklenen yoğun kar yağışında kentimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirleri aldı.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde karla mücadele ekipleri, 13 Şubat 2021 Cumartesi günü başlaması beklenen kar yağışı ile ilgili teyakkuza geçti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamalara göre; bölgemizin yoğun kar yağışı etkisi altına gireceği, Tekirdağ il genelinde 10 ile 30 cm arasında kar kalınlığı beklendiği ve yağışların pazartesi sabah saatlerine kadar süreceği ifade edilmesinin üzerine karla mücadele ekiplerimiz tüm hazırlıklarını tamamladı.

Yolların kapanmaması ve ulaşımda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla çalışma yapacak olan ekipler, gece ve gündüz ekipleri olarak ikiye ayrıldı. Tuzlama robotu, greyder, kar kaplanı, loder ve solüsyon traktörü ile 10 ayrı ekip ve 40 personelimiz çalışmalarda görev alacak ve 24 saat boyunca Çorlu’muzun dört bir yanında karla mücadele çalışması gerçekleştirilecek.

Solüsyon ve Tuzlama Çalışmaları Aralıksız Sürecek

Yoğun kar yağışının beklendiği Çorlu’muzda karla mücadele ekiplerimiz oldukça yoğun çalışacak. Yol açma çalışmaları merkezî noktaların yanı sıra bulvar, cadde ve sokaklarda da eş zamanlı olarak devam edecek. Yalnızca sürücülerin değil yayaların da mağdur olmaması için kent genelinde, kaldırımlarda ve ara sokaklarda da tuzlama çalışması yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.