Kaza Sonrası Taşeronlar ve Taksici Yakınları Birbirine Girdi

ÇERKEZKÖY 19.05.2021 - 19:53, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Kaza Sonrası Taşeronlar ve Taksici Yakınları Birbirine Girdi

Çerkezköy Bakışın haberine göre; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından Fevzipaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinde ani yağışlarda meydana gelen su baskınlarından koruyacak olan Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Yağmur Suyu Şebeke İnşaatı yapım işi çalışmaları devam ediyor. TESKİ’nin altyapı ihalesini alan taşeron firma çalışanları ise Güveniş Caddesi üzerinde kazı çalışması yaptı. AÇILAN ÇUKURA DÜŞTÜ Bu sırada yokuş yukarı olan Demet Sokak’tan Bahar Sokak istikametine giden İlhan Gümüş yönetimindeki 59 T 2730 plakalı ticari taksi, iki sokağın kesiştiği noktadaki Güveniş Caddesi’nde altyapı çalışması için dakikalar önce açılan çukura düştü.   BİRBİRLERİNE GİRDİLER Kazayı görenler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada taşeron firma çalışanları ile taksi sürücüsünün yakınları olay yerinde toplandı. Başından yaralanan ve kafa travması geçirdiği tahmin edilen taksi sürücüsü İlhan Gümüş, ambulansta tedaviye alınırken, kanayan başı da sargı bezleriyle kapatıldı. Bu sırada ise Gümüş’ün kardeşi Cansel Gümüş ile taşeron firmanın saha sorumlusu Nejat İlhan arasında sözlü tartışma yaşandı. İlhan, Demet Sokak’ın girişinin önlem çerçevesinde kapatıldığını, Cansel Gümüş ise açık olduğunu iddia etti. İki isim önlem konusunda birbirlerini suçlarken, bu sırada ambulanstan inen taksi sürücüsü İlhan Gümüş, sokağın önlem alınmadan açık olduğunu iddia ederek firma sorumlusunun üzerine yürüdü. Ardından ise taşeron firma çalışanları ile taksi sürücüsü ve yakınları arasında arbede çıktı. Kavgayı polisi ekipleri ayırırken, yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. “DUBA YOK, EMNİYET ŞERİDE DE YOK” Kazanın oluş şeklini anlatan Cansel Gümüş, “Ticari taksinin sürücüsünün ağabeyiyim. Sokaktan geliyormuş. Yokuş yukarı olduğu için önündeki seti görememiş. Duba yok, emniyet şeride de yok. Bu yüzden kaza meydana gelmiş.” dedi. “GÜVENLİK ÖNLEMİMİZİ FAZLASIYLA ALDIK” Sokak başında her türlü güvenlik önlemini aldıklarını belirten taşeron firmanın saha sorumlusu Nejat İlhan, “Aşağısını kapattık. Dubaları kaldırmışlar, çöp bidonunu da almışlar. Buradan hızlı bir şekilde karşıya geçmeye çalışmışlar. Biz her türlü güvenlik önlemimizi fazlasıyla aldık.” dedi. Kaza sonrası polis ve zabıta ekipleri olay yerinde tutanak tuttu. Çukura düşen ve hasar alan araç ise çekici yardımıyla kurtarıldı. Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.     KAYNAK: ÇERKEZKÖY BAKIŞ  

Çerkezköy Bakışın haberine göre; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından Fevzipaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinde ani yağışlarda meydana gelen su baskınlarından koruyacak olan Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Yağmur Suyu Şebeke İnşaatı yapım işi çalışmaları devam ediyor. TESKİ’nin altyapı ihalesini alan taşeron firma çalışanları ise Güveniş Caddesi üzerinde kazı çalışması yaptı.

AÇILAN ÇUKURA DÜŞTÜ
Bu sırada yokuş yukarı olan Demet Sokak’tan Bahar Sokak istikametine giden İlhan Gümüş yönetimindeki 59 T 2730 plakalı ticari taksi, iki sokağın kesiştiği noktadaki Güveniş Caddesi’nde altyapı çalışması için dakikalar önce açılan çukura düştü.

 

BİRBİRLERİNE GİRDİLER
Kazayı görenler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada taşeron firma çalışanları ile taksi sürücüsünün yakınları olay yerinde toplandı. Başından yaralanan ve kafa travması geçirdiği tahmin edilen taksi sürücüsü İlhan Gümüş, ambulansta tedaviye alınırken, kanayan başı da sargı bezleriyle kapatıldı. Bu sırada ise Gümüş’ün kardeşi Cansel Gümüş ile taşeron firmanın saha sorumlusu Nejat İlhan arasında sözlü tartışma yaşandı. İlhan, Demet Sokak’ın girişinin önlem çerçevesinde kapatıldığını, Cansel Gümüş ise açık olduğunu iddia etti. İki isim önlem konusunda birbirlerini suçlarken, bu sırada ambulanstan inen taksi sürücüsü İlhan Gümüş, sokağın önlem alınmadan açık olduğunu iddia ederek firma sorumlusunun üzerine yürüdü. Ardından ise taşeron firma çalışanları ile taksi sürücüsü ve yakınları arasında arbede çıktı. Kavgayı polisi ekipleri ayırırken, yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

“DUBA YOK, EMNİYET ŞERİDE DE YOK”
Kazanın oluş şeklini anlatan Cansel Gümüş, “Ticari taksinin sürücüsünün ağabeyiyim. Sokaktan geliyormuş. Yokuş yukarı olduğu için önündeki seti görememiş. Duba yok, emniyet şeride de yok. Bu yüzden kaza meydana gelmiş.” dedi.

“GÜVENLİK ÖNLEMİMİZİ FAZLASIYLA ALDIK”
Sokak başında her türlü güvenlik önlemini aldıklarını belirten taşeron firmanın saha sorumlusu Nejat İlhan, “Aşağısını kapattık. Dubaları kaldırmışlar, çöp bidonunu da almışlar. Buradan hızlı bir şekilde karşıya geçmeye çalışmışlar. Biz her türlü güvenlik önlemimizi fazlasıyla aldık.” dedi.
Kaza sonrası polis ve zabıta ekipleri olay yerinde tutanak tuttu. Çukura düşen ve hasar alan araç ise çekici yardımıyla kurtarıldı. Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

 

 

KAYNAK: ÇERKEZKÖY BAKIŞ
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.