KÖSEİLYAS İLE KARAAĞAÇ MAHALLELERİNDE BSK SICAK ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR 28.05.2021 - 21:01, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

KÖSEİLYAS İLE KARAAĞAÇ MAHALLELERİNDE BSK SICAK ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2021 yılı faaliyet programı kapsamında il genelinde yol yapım ve onarım ve faaliyetlerini titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa ilçesine bağlı Köseilyas Mahallesi ile Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'nde başlattığı yol yapım çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım faaliyetleri sürdürülüyor. Bu kapsamda bahse konu Köseilyas Mahallesi ile Karaağaç Mahallesi'nde toplamda 1200 ton BSK sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. İl genelinde 2021 yılı faaliyet programımız ile halkımızın talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Süleymanpaşa ilçemizin Köseilyas Mahallesi ve Kapaklı ilçemizin Karaağaç Mahallesi'nde başlattığımız sıcak asfalt serimi çalışmalarımızı tamamladık. Yol yapım ve onarım faaliyetlerimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Yapımını tamamladığımız yolların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

2021 yılı faaliyet programı kapsamında il genelinde yol yapım ve onarım ve faaliyetlerini titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa ilçesine bağlı Köseilyas Mahallesi ile Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'nde başlattığı yol yapım çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım faaliyetleri sürdürülüyor. Bu kapsamda bahse konu Köseilyas Mahallesi ile Karaağaç Mahallesi'nde toplamda 1200 ton BSK sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

İl genelinde 2021 yılı faaliyet programımız ile halkımızın talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Süleymanpaşa ilçemizin Köseilyas Mahallesi ve Kapaklı ilçemizin Karaağaç Mahallesi'nde başlattığımız sıcak asfalt serimi çalışmalarımızı tamamladık. Yol yapım ve onarım faaliyetlerimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Yapımını tamamladığımız yolların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.