Küçük Buğra, Cüneyt Yüksel'den Ne İstedi

ÇOCUK 24.04.2021 - 13:39, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Küçük Buğra, Cüneyt Yüksel'den Ne İstedi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını 1. Sınıf Öğrencisi Buğra Erdoğan’a devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkanlığını Hüseyin Pehlivan İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Buğra Erdoğan’a devretti. Başkanlık makamına oturan 1. Sınıf öğrencisi Buğra Erdoğan, Belediye başkanı olarak okuduğu okulun bahçesine bir adet kütüphane ve kitap okuma için minderlerin yapılması istedi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ise ‘’ Talimatınızı aldık sayın başkanım gerekli çalışmaları başlatıyoruz.’’ Dedi.   Yapılan devir teslim töreni sonrasında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 1. Sınıf öğrencisi Buğra Erdoğan’a 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hediye verdi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını 1. Sınıf Öğrencisi Buğra Erdoğan’a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkanlığını Hüseyin Pehlivan İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Buğra Erdoğan’a devretti. Başkanlık makamına oturan 1. Sınıf öğrencisi Buğra Erdoğan, Belediye başkanı olarak okuduğu okulun bahçesine bir adet kütüphane ve kitap okuma için minderlerin yapılması istedi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ise ‘’ Talimatınızı aldık sayın başkanım gerekli çalışmaları başlatıyoruz.’’ Dedi.

 

Yapılan devir teslim töreni sonrasında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 1. Sınıf öğrencisi Buğra Erdoğan’a 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hediye verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.