Kurbanlık pazarı dezenfekte edildi

SÜLEYMANPAŞA 18.07.2021 - 18:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Kurbanlık pazarı dezenfekte edildi

Kurbanlık pazarı dezenfekte edildi Süleymanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlık satış alanı olarak belirlenen bölgede dezenfeksiyon çalışmalarına başladı. Süleymanpaşa Belediyesi, kurbanlık satış alanında vatandaşlar ile satıcıların daha sıhhatli ortamlarda kurbanlık alışverişi yapmalarını sağlamak için gerekli önlemleri alıyor. Kurbanlık satış alanını düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi, bu alanda dezenfeksiyon çalışmalarına başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karadeniz Mahallesi'nde kurulan kurbanlık pazarı dezenfekte edildi. ÇALIŞMALAR BAYRAM BOYUNCA DEVAM EDECEK Kurban pazarlarında her yıl gerek hayvan, gerekse toplum sağlığı açısından tehdit unsuru içerecek hastalıklara karşı gerçekleştirilen ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına bu sene dünyayı tesiri altına alan Korona virüsüne karşı dezenfeksiyon işlemleri de eklendi. Satış ve kesim alanlarındaki dezenfeksiyon işlemleri Kurban Bayramı süresince düzenli olarak yapılmaya devam edecek.

Kurbanlık pazarı dezenfekte edildi

Süleymanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlık satış alanı olarak belirlenen bölgede dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

Süleymanpaşa Belediyesi, kurbanlık satış alanında vatandaşlar ile satıcıların daha sıhhatli ortamlarda kurbanlık alışverişi yapmalarını sağlamak için gerekli önlemleri alıyor. Kurbanlık satış alanını düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi, bu alanda dezenfeksiyon çalışmalarına başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karadeniz Mahallesi'nde kurulan kurbanlık pazarı dezenfekte edildi.

ÇALIŞMALAR BAYRAM BOYUNCA DEVAM EDECEK

Kurban pazarlarında her yıl gerek hayvan, gerekse toplum sağlığı açısından tehdit unsuru içerecek hastalıklara karşı gerçekleştirilen ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına bu sene dünyayı tesiri altına alan Korona virüsüne karşı dezenfeksiyon işlemleri de eklendi. Satış ve kesim alanlarındaki dezenfeksiyon işlemleri Kurban Bayramı süresince düzenli olarak yapılmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.