MISRA ÖZ: ELBET YÜZ YÜZE GELECEĞİZ

GÜNDEM 11.06.2021 - 09:45, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

MISRA ÖZ: ELBET YÜZ YÜZE GELECEĞİZ

Ülkenin tüm ulaştırma bakanları sırasıyla beni engelliyor
Çorlu tren kazasında oğlu Oğuz Arda’yı kaybeden Mısra Öz, “Ülkenin tüm ulaştırma bakanları sırasıyla beni engelliyor. Bunlar da ülkenin bakanı, vekili işte” dedi Çorlu’da 2018 yılında meydana gelen tren kazasında oğlu Oğuz Arda’yı kaybeden Mısra Öz, kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu. Kazanın yaşandığı dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Ahmet Aslan’ın sosyal medyada kendisini engellediğini söyleyen Öz, şimdiki Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun da aynısını yaptığını belirtti. Mısra Öz, “Ülkenin tüm ulaştırma bakanları sırasıyla beni engelliyor. Bunlar da ülkenin bakanı, vekili işte. Gömün bakalım kafanıza kuma şimdilik. Elbet yüz yüze geleceğiz” dedi.
Ülkenin tüm ulaştırma bakanları sırasıyla beni engelliyor

Çorlu tren kazasında oğlu Oğuz Arda’yı kaybeden Mısra Öz, “Ülkenin tüm ulaştırma bakanları sırasıyla beni engelliyor. Bunlar da ülkenin bakanı, vekili işte” dedi

Çorlu’da 2018 yılında meydana gelen tren kazasında oğlu Oğuz Arda’yı kaybeden Mısra Öz, kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu.

Kazanın yaşandığı dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Ahmet Aslan’ın sosyal medyada kendisini engellediğini söyleyen Öz, şimdiki Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun da aynısını yaptığını belirtti.

Mısra Öz, “Ülkenin tüm ulaştırma bakanları sırasıyla beni engelliyor. Bunlar da ülkenin bakanı, vekili işte. Gömün bakalım kafanıza kuma şimdilik. Elbet yüz yüze geleceğiz” dedi.

Mısra Öz: Elbet yüz yüze geleceğiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.