MAKAM VE SERVİS ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

KAPAKLI 07.06.2021 - 16:53, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

MAKAM VE SERVİS ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

Kapaklı Belediyesi bünyesinde makam ve servis şoförü olarak görev yapan personele yönelik temel şoför eğitimi düzenlendi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 seans şeklinde gerçekleştirildi.   TAŞIT PROTOKOLÜ VE TRAFİKTE DAVRANIŞ YÖNETİMİ KONULARI ANLATILDI Belediyemiz Psikoloğu Uzman Klinik Psikolog Ceren Sayın ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Tahir Eke tarafından verilen eğitimde personele; düzen ve disiplin, taşıt protokolü ve trafikte davranış yönetimi, öfke kontrolü ve görgü kuralları konuları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Kapaklı Belediyesi bünyesinde makam ve servis şoförü olarak görev yapan personele yönelik temel şoför eğitimi düzenlendi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 seans şeklinde gerçekleştirildi.

 

TAŞIT PROTOKOLÜ VE TRAFİKTE DAVRANIŞ YÖNETİMİ KONULARI ANLATILDI

Belediyemiz Psikoloğu Uzman Klinik Psikolog Ceren Sayın ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Tahir Eke tarafından verilen eğitimde personele; düzen ve disiplin, taşıt protokolü ve trafikte davranış yönetimi, öfke kontrolü ve görgü kuralları konuları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.