“Malkara İçin Çalışmaya Durmaksızın Devam Edeceğiz”

MALKARA 29.06.2021 - 21:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

“Malkara İçin Çalışmaya Durmaksızın Devam Edeceğiz”

Mestan Özcan: “Malkara İçin Çalışmaya Durmaksızın Devam Edeceğiz” AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Koordinatörü, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malkara İlçesi’nde pek çok noktaya ziyaretler gerçekleştirerek, çalışmalarda bulundular.  AK Parti heyeti ilk olarak Mahalle Başkanları ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantı sonrası Mahalle Başkanlarına sertifikaları takdim edildi ve İl Başkanı Mestan Özcan:  “Mahalle Başkanlarımız AK Parti teşkilatımızın yapı taşları. Onlara güvenimiz sonsuz. Görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı. Milletvekili Koncagül ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Altenler'i ve Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi’ni ziyaret ettiler. AK Parti heyeti daha sonra Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör'e ve ardından Malkara OSB’de YÜKAY Tarım Makinaları Firmasını Yüksel Güngör'e ziyarette bulundular. Milletvekili Koncagül, İl Başkanı Özcan ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Yaman Peynircilik firmasıydı. Burada İşletme Sahibi Sayın Tevfik Yamanoğlu ile bir görüşme gerçekleştiren heyet daha sonra Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel'i ziyaret ederek, İlçenin gündemine dair bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantının ardından İl Başkanı Mestan Özcan: “Malkara'da son olarak İlçe Kaymakamımız Sayın Kerem Süleyman Yüksel'i ziyaret ederek, İlçemizin gündemini ayrıntılı olarak değerlendirdik. İnşallah bundan sonra da güzel İlçemizin daha çok gelişmesi için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz” şeklinde bir açıklama yaptı.   

Mestan Özcan: “Malkara İçin Çalışmaya Durmaksızın Devam Edeceğiz”
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Koordinatörü, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malkara İlçesi’nde pek çok noktaya ziyaretler gerçekleştirerek, çalışmalarda bulundular. 
AK Parti heyeti ilk olarak Mahalle Başkanları ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantı sonrası Mahalle Başkanlarına sertifikaları takdim edildi ve İl Başkanı Mestan Özcan:  “Mahalle Başkanlarımız AK Parti teşkilatımızın yapı taşları. Onlara güvenimiz sonsuz. Görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Koncagül ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Altenler'i ve Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi’ni ziyaret ettiler.

AK Parti heyeti daha sonra Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör'e ve ardından Malkara OSB’de YÜKAY Tarım Makinaları Firmasını Yüksel Güngör'e ziyarette bulundular.

Milletvekili Koncagül, İl Başkanı Özcan ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Yaman Peynircilik firmasıydı. Burada İşletme Sahibi Sayın Tevfik Yamanoğlu ile bir görüşme gerçekleştiren heyet daha sonra Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel'i ziyaret ederek, İlçenin gündemine dair bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantının ardından İl Başkanı Mestan Özcan: “Malkara'da son olarak İlçe Kaymakamımız Sayın Kerem Süleyman Yüksel'i ziyaret ederek, İlçemizin gündemini ayrıntılı olarak değerlendirdik. İnşallah bundan sonra da güzel İlçemizin daha çok gelişmesi için çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz” şeklinde bir açıklama yaptı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.