Mayıs Ayı Olağan Tekirdağ TSO Meclis Toplantısı Dijitalte Yapıldı

EKONOMİ 27.05.2021 - 19:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Mayıs Ayı Olağan Tekirdağ TSO Meclis Toplantısı Dijitalte Yapıldı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı koronavirüs tedbirleri kapsamında Meclis Başkanı Hakan Şık başkanlığında video konferans yöntemiyle dijital ortamda yapıldı. Toplantıya Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Başkanları katılım sağladı. Meclis Toplantısında üyelerin sorunları, ekonomik ve ticari hayatta gelişmeler, pandeminin etkileri, KOBİ’lere, girişimcilere ve işletmelere kamu tarafından sağlanan hibe ve nefes kredisi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Mayıs Ayı olağan meclis toplantısı koronavirüs tedbirleri kapsamında Meclis Başkanı Hakan Şık başkanlığında video konferans yöntemiyle dijital ortamda yapıldı.

Toplantıya Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Başkanları katılım sağladı. Meclis Toplantısında üyelerin sorunları, ekonomik ve ticari hayatta gelişmeler, pandeminin etkileri, KOBİ’lere, girişimcilere ve işletmelere kamu tarafından sağlanan hibe ve nefes kredisi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.