MÜFTÜLÜĞE 20 PERSONEL ALINACAK

GÜNDEM 13.09.2021 - 20:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

MÜFTÜLÜĞE 20 PERSONEL ALINACAK

TEKİRDAĞ İl Müftülüğü ve Tekirdağ İşkur İl Müdürlüğü işbirliğiyle çalıştırılmak üzere alınacak Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında alınacak 20 işçi için başvurular başladı.
TEKİRDAĞ İl Müftülüğü ve Tekirdağ İşkur İl Müdürlüğü işbirliğiyle çalıştırılmak üzere alınacak Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında alınacak 20 işçi için başvurular başladı. Tekirdağ'da Müftülüğe bağlı kurumlarda 6 ay süreyle "Çevre Temizliği" alanında çalıştırılmak üzere personel alımı başvuruları başladı. 10 Eylül Cuma günü başlayan başvurular 14 Eylül tarihinde sona erecek.  ÇALIŞMA SÜRESİ 6 AY OLARAK BELİRLENDİ Tekirdağ'da müftülüğe bağlı kurumlarda "Çevre Temizliği" alanında çalıştırılmak üzere alınacak 20 personelin çalışma süresi 6 ay olarak belirlendi. Çerkezköy: 3 personel  alınacaktır. Çorlu: 4 personel alınacaktır. Ergene: 1 personel alınacaktır. Hayrabolu: 1 personel alınacaktır. Kapaklı: 2 personel alınacaktır. Malkara: 1 personel alınacaktır. Marmarareğlisi: 1 personel alınacaktır. Muratlı: 1 personel alınacaktır. Saray: 1 personel alınacaktır. Süleymanapaşa: 4 personel alınacaktır. Şarköy: 1 personel alınacaktır. Tekirdağ İl Müftülüğü işbirliğinde yapılacak 20 personel alımında başvuru bilgileri şu şekilde: TYP KAPSAMINDA PERSONEL ALIMINDA BAŞVURU ŞARTLARI TYP kapsamında yapılan personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir: - Kuruma kayıtlı işsiz olmak, - 18 yaşını tamamlamış olmak, - Emekli ve malul aylığı almıyor olmak, - Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),
TEKİRDAĞ İl Müftülüğü ve Tekirdağ İşkur İl Müdürlüğü işbirliğiyle çalıştırılmak üzere alınacak Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında alınacak 20 işçi için başvurular başladı.

TEKİRDAĞ İl Müftülüğü ve Tekirdağ İşkur İl Müdürlüğü işbirliğiyle çalıştırılmak üzere alınacak Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında alınacak 20 işçi için başvurular başladı.

Tekirdağ'da Müftülüğe bağlı kurumlarda 6 ay süreyle "Çevre Temizliği" alanında çalıştırılmak üzere personel alımı başvuruları başladı. 10 Eylül Cuma günü başlayan başvurular 14 Eylül tarihinde sona erecek. 

ÇALIŞMA SÜRESİ 6 AY OLARAK BELİRLENDİ
Tekirdağ'da müftülüğe bağlı kurumlarda "Çevre Temizliği" alanında çalıştırılmak üzere alınacak 20 personelin çalışma süresi 6 ay olarak belirlendi.


Çerkezköy: 3 personel  alınacaktır.

Çorlu: 4 personel alınacaktır.

Ergene: 1 personel alınacaktır.

Hayrabolu: 1 personel alınacaktır.

Kapaklı: 2 personel alınacaktır.

Malkara: 1 personel alınacaktır.

Marmarareğlisi: 1 personel alınacaktır.

Muratlı: 1 personel alınacaktır.

Saray: 1 personel alınacaktır.

Süleymanapaşa: 4 personel alınacaktır.

Şarköy: 1 personel alınacaktır.

Tekirdağ İl Müftülüğü işbirliğinde yapılacak 20 personel alımında başvuru bilgileri şu şekilde:

TYP KAPSAMINDA PERSONEL ALIMINDA BAŞVURU ŞARTLARI
TYP kapsamında yapılan personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- Kuruma kayıtlı işsiz olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

- Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.