Nurseli İdiz: Trakya genim var benim

DİZİLER 11.07.2021 - 17:16, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Nurseli İdiz: Trakya genim var benim

Oyuncu Nurseli İdiz, rol alacağı yeni komedi filminin senaryosuna çalışırken görüntülendi. Rolü hakkında bilgi veren İdiz, 'Benim tam tersim... Ben doğalımdır. Biraz daha kırışırsam belki ufak tefek şeyler yaparım ama genlerim sağlam. Trakya genim var benim.' dedi.
Oyuncu Nurseli İdiz, Nişantaşı'nda bir kafede senaryo çalışırken görüntülendi. Habertürk'e konuşan İdiz, yeni projesi ve rolü hakkında açıklamalarda bulundu. İdiz, '14'ünde İstanbul'da başlayacak çekimler. Bugün provamız vardı zaten. Gonca Vuslateri ile oynayacağız. Biraz rol yapmayı seven, estetiğe düşkün bir kadını oynayacağım. Benim tam tersim. Göğsünü yaptırıyor, suratını yaptırıyor. Öyle bir tip... Ben doğalımdır. Kötü oluyor botoksla, ifade kaybı oluyor. Hiç yaptırmadım, şimdilik gerek yok. Biraz daha kırışırsam belki ufak tefek şeyler yaparım ama genlerim sağlam. Trakya genim var benim.' dedi. İdiz'e, geçtiğimiz yıl son anda kadrosunda bulunduğu bir filmden sanatçı Uğur Yücel'in kendisini istemediği için ayrıldığı iddiaları da soruldu. İdiz bu iddialara, 'Evet, öyle bir şey oldu. Uğur'dan mı kaynaklı, başkasından mı bilmiyoruz. Zaten filmden de haber yok. Nerede oynayacak, ne olacak bilmiyorum. Çok samimiyetimiz yok. Görüşmedik ama, 'Benimle alakası yok' demiş. Sebebini bilmiyorum.' açıklamasında bulundu.    
Oyuncu Nurseli İdiz, rol alacağı yeni komedi filminin senaryosuna çalışırken görüntülendi. Rolü hakkında bilgi veren İdiz, 'Benim tam tersim... Ben doğalımdır. Biraz daha kırışırsam belki ufak tefek şeyler yaparım ama genlerim sağlam. Trakya genim var benim.' dedi.

Oyuncu Nurseli İdiz, Nişantaşı'nda bir kafede senaryo çalışırken görüntülendi. Habertürk'e konuşan İdiz, yeni projesi ve rolü hakkında açıklamalarda bulundu. İdiz, '14'ünde İstanbul'da başlayacak çekimler. Bugün provamız vardı zaten. Gonca Vuslateri ile oynayacağız. Biraz rol yapmayı seven, estetiğe düşkün bir kadını oynayacağım. Benim tam tersim. Göğsünü yaptırıyor, suratını yaptırıyor. Öyle bir tip...

Ben doğalımdır. Kötü oluyor botoksla, ifade kaybı oluyor. Hiç yaptırmadım, şimdilik gerek yok. Biraz daha kırışırsam belki ufak tefek şeyler yaparım ama genlerim sağlam. Trakya genim var benim.' dedi.

İdiz'e, geçtiğimiz yıl son anda kadrosunda bulunduğu bir filmden sanatçı Uğur Yücel'in kendisini istemediği için ayrıldığı iddiaları da soruldu.

İdiz bu iddialara, 'Evet, öyle bir şey oldu. Uğur'dan mı kaynaklı, başkasından mı bilmiyoruz. Zaten filmden de haber yok. Nerede oynayacak, ne olacak bilmiyorum. Çok samimiyetimiz yok. Görüşmedik ama, 'Benimle alakası yok' demiş. Sebebini bilmiyorum.' açıklamasında bulundu.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.