Okul yollarındaki yaya geçitleri yeniden boyanıyor

SÜLEYMANPAŞA 10.09.2021 - 18:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:14
 

Okul yollarındaki yaya geçitleri yeniden boyanıyor

Okul yollarındaki yaya geçitleri yeniden boyanıyor Süleymanpaşa Belediyesi, okulların açılması ile birlikte, okul yollarında bulunan yay geçitleri, önce yaya yazıları ve yol çizgilerini yeniden boyayarak görünür hale getiriyor. Ayrıca badana ihtiyacı olan okullara da destek veriliyor. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Süleymanpaşa’da bulunan ilk ve orta öğretim okullarının önlerinde, yollarında yer alan ve silinmeye yüz tutmuş yaya geçidi, yol çizgileri ve “önce yaya” yazıları yenileniyor, kaldırımlar boyanıyor. Öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına gidip gelmeleri, okul yolunda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları adına yürütülen çalışmalar, hız kesmeden sürdürülüyor. Ayrıca ihtiyacı bulunan okullarda boya-badana ve çeşitli onarım işleri de gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında, Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Turgut Kurtçu İlkokulu ve Ertuğrul İlkokulu önünde bulunan yaya geçidi çizgileri yeniden boyanarak belirgin hale getirildi, 50. Yıl Ortaokulu ve Cafer Tayyar İlkokulunda boya badana işlemleri yerine getirildi.

Okul yollarındaki yaya geçitleri yeniden boyanıyor

Süleymanpaşa Belediyesi, okulların açılması ile birlikte, okul yollarında bulunan yay geçitleri, önce yaya yazıları ve yol çizgilerini yeniden boyayarak görünür hale getiriyor. Ayrıca badana ihtiyacı olan okullara da destek veriliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Süleymanpaşa’da bulunan ilk ve orta öğretim okullarının önlerinde, yollarında yer alan ve silinmeye yüz tutmuş yaya geçidi, yol çizgileri ve “önce yaya” yazıları yenileniyor, kaldırımlar boyanıyor. Öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına gidip gelmeleri, okul yolunda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları adına yürütülen çalışmalar, hız kesmeden sürdürülüyor. Ayrıca ihtiyacı bulunan okullarda boya-badana ve çeşitli onarım işleri de gerçekleştiriliyor.

Çalışmalar kapsamında, Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Turgut Kurtçu İlkokulu ve Ertuğrul İlkokulu önünde bulunan yaya geçidi çizgileri yeniden boyanarak belirgin hale getirildi, 50. Yıl Ortaokulu ve Cafer Tayyar İlkokulunda boya badana işlemleri yerine getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tekirdaginsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.